World War Z update voegt Marseille-campagne, Horde Mode Z en meer toe

World War Z update voegt Marseille-campagne, Horde Mode Z en meer toe

Saber Interactive heeft aangekondigd dat de Nintendo Switch-editie van World War Z een nieuwe update heeft gekregen.

De aflevering van de Marseille-verhaalcampagne, evenals de iconische Horde Mode Z, zijn hoogtepunten van versie 1.08. Golven van moeilijkere tegenstanders worden naar teams van maximaal vier squadleden gegooid, met toenemende prijzen voor overleven.

video
play-rounded-fill

Video link; https://youtu.be/IZHq6DVS3lw 

Lokale campagne co-op multiplayer is ook beschikbaar in de World War Z Switch-update. Tot voor kort was multiplayer alleen online beschikbaar. Zonder Switch Online-lidmaatschap kunnen maximaal vier mensen de coöpcampagne nu samen spelen via een lokale draadloze verbinding. De modi Horde Mode Z en PvPvZ zijn daarentegen niet speelbaar in lokale multiplayer.

‘Message of the Day’-banners, algemene gameplay- en grafische aanpassingen en prestatieverbeteringen zijn ook opgenomen in de World War Z versie 1.08-update.

Over World War Z

The Swarm komt naar Nintendo Switch

World War Z, de spannende zombieshooter die al meer dan 15 miljoen gamers heeft geboeid, is nu beschikbaar op Nintendo Switch. World War Z is een snelle third-person schietgame geïnspireerd op de Paramount Pictures-kaskraker met zwermen van honderden zombies.

De mensheid staat op de rand van uitsterven. De zombie-apocalyps verspreidt zich over de hele wereld, van New York tot Moskou, Jeruzalem en daarbuiten. Terwijl de apocalyps nadert, voegen een paar geharde zich samen om de horde te bestrijden en te overleven om een ​​andere dag te zien.

World War Z is nu beschikbaar op Nintendo Switch.