WrestleQuest – Gevechtstrailer

WrestleQuest – Gevechtstrailer

Skybound Games en Mega Cat Studios hebben een tweede trailer uitgebracht voor WrestleQuest. Deze keer ligt de focus op gevechten.

De meeste gevechten in het spel vinden plaats om de beurt, maar spelers kunnen op het juiste moment op knoppen drukken om te wijzigen hoe waarschijnlijk het is dat een aanval werkt. Nadat hun tegenstander genoeg schade heeft opgelopen, zullen ze een paar keer achter elkaar op een aantal knoppen moeten drukken met een bewegende meter om de wedstrijd te winnen.

video
play-rounded-fill

Over WrestleQuest

In WrestleQuest nemen spelers de rol aan van een jonge hoopvolle worstelende die een van de grootsten aller tijden wil worden door zich een weg naar de top te bombarderen, te slaan en te suplexen. Geïnspireerd door legendes als “Macho Man” Randy Savage, moet onze held een duik nemen in de wereld van het professionele worstelen, die niet alleen zijn fysieke vaardigheden, maar ook zijn wil en geweten zal testen.

Tijdens het spel ervaren spelers klassieke turn-based RPG-gevechten waarin realtime actie wordt gecombineerd met tactische keuzes. Ze zullen zich ook door een rijk gedetailleerde en fantastische verhaallijn worstelen, beginnend als een nieuwkomer en zich opwerkend om de grootste ster van de sport te worden met de hulp van legendarische worstelaars uit het verleden en heden. De combinatie van worstelen, speelgoed en actiefiguren wordt perfect weergegeven door de pixelart-graphics en de algehele stijl van het spel.

Terwijl spelers hun zoektocht doorlopen, ontmoeten en praten ze met vele legendes, zoals “Macho Man” Randy Savage, Booker T, Andre the Giant, Jake “The Snake” Roberts, Diamond Dallas Page, Jeff Jarrett en veel meer. Dit is het belangrijkste evenement dat je niet wilt missen. Er zijn veel zijmissies, bonusinhoud en andere dingen om te doen.

WrestleQuest wordt gemaakt voor de Nintendo Switch, maar er is nog geen releasedatum.

Ad