Xenoblade Chronicles 3 – Details over naties en personages

Xenoblade Chronicles 3 – Details over naties en personages

Nintendo heeft nieuwe details over Xenoblade Chronicles 3 onthuld, met name over de regio’s en personages van de game. De game speelt zich af in Aionios en omvat de vijandige landen Keves en Agnus. Keves is de geboorteplaats van mechanische technologie en de legers bestaan ​​voornamelijk uit gevechtsvoertuigen.

Ze gebruiken kleine, mobiele bewapeningseenheden bemand door troepen. Agnus is een land dat is gebaseerd op de magische technologie die bekend staat als ether, die ook wordt gebruikt in oorlogsvoering. Ze vechten met kleine, mobiele, autonome wapens die gebruikmaken van ethertechnologie.

Xenoblade Chronicles 3 karakterdetails

  • Noah, Lanz, Eunie, Mio, Taion en Sena behoren tot de bevestigde personages voor Xenoblade Chronicles 3. Lees hieronder meer over hen en bekijk hier enkele van hun kunstwerken.
  • Zes krijgers uit verschillende landen nemen deel aan een groot verhaal dat draait om het leven.
  • Noah is een Keves-soldaat en een van de personages in Xenoblade Chronicles 3. Noah is ook een ‘buitenkijker’, een persoon die rouwt om krijgers die zijn omgekomen in een gevecht.
  • Lanz: Noah’s vriend die een enorm zwaard vasthoudt dat ook als schild dient.
  • Eunie: Noah en Lanz’ jeugdvriend met een harde tong en een harde houding. In gevechten is ze gespecialiseerd in het genezen van haar kameraden.
  • Mio: Mio, de tweede hoofdpersoon van het verhaal, is een Agnus-soldaat en een buitenstaander zoals Noah.
  • Taion is een strateeg die zijn verstand en expertise gebruikt om naast Mio te vliegen.
  • Sena: Deze soldaat is de vriend van Mio en Taion. Ondanks haar kleine gestalte heeft Sena een enorme fysieke kracht!

Over Xenoblade Chronicles 3

In Xenoblade Chronicles 3, het nieuwste deel in de veelgeprezen RPG-serie van MONOLITHSOFT, wacht een enorm universum. In het midden van het conflict tussen de vijandige landen Keves en Agnus, zullen spelers de rol van protagonisten Noah en Mio op zich nemen. Zes hoofdrolspelers uit zes landen zullen deelnemen aan een groot verhaal waarin het concept ‘leven’ centraal staat. Verken een nieuw universum dat de toekomst verbindt van zowel Xenoblade Chronicles als Xenoblade Chronicles 2, die in september 2022 voor Nintendo Switch worden uitgebracht.

Volgens Nintendo combineert Xenoblade Chronicles 3 de toekomst van Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles 2. In september wordt de game uitgebracht voor de Nintendo Switch.