Xenoblade Chronicles 3 – Engelse en Japanse stemmen zonder extra download

Xenoblade Chronicles 3 – Engelse en Japanse stemmen zonder extra download

Nintendo en Monolith Soft hebben aangekondigd dat Xenoblade Chronicles 3 zowel Engelse als Japanse stemmen zal bevatten wanneer de game uitkomt. Dat betekent dat dubbele audio meteen wordt ondersteund. Spelers hebben geen extra download nodig om toegang te krijgen tot de Japanse stemcast.

Geen extra download nodig

In Xenoblade Chronicles 2 ging het iets anders. Na de release van versie 1.1 moesten gebruikers de gratis DLC Japanese Voice Pack downloaden. In de instellingen kunnen ze dan kiezen tussen Engelse en Japanse stemmen.

Het grootste deel hiervan moet worden vermeden in Xenoblade Chronicles 3. Er zou een schakelfunctie in het menu moeten zijn, zodat spelers eenvoudig kunnen schakelen tussen Engels en Japans. Nogmaals, er is geen update of DLC nodig.

Nintendo heeft op Twitter aangekondigd dat Xenoblade Chronicles 3 dubbele audio met Engelse en Japanse stemmen mogelijk maakt. Beide talen werden gebruikt in een in-game volgorde. Fans hebben onlangs ook ontdekt dat Monolith Soft de lipsynchronisatie heeft verbeterd in vergelijking met de laatste inzending in de serie.

Op 29 juli 2022 wordt Xenoblade Chronicles 3 uitgebracht op de Nintendo Switch.