Xenoblade Chronicles 3 – Maak kennis met Millick Meadows, Eagus Wilderness

Xenoblade Chronicles 3 – Maak kennis met Millick Meadows, Eagus Wilderness

Nintendo bleef details over Xenoblade Chronicles 3 onthullen en onthulde Millick Meadows en Eagus Wilderness, twee van de belangrijkste regio’s van de game.

Millick Meadows

Millick Meadows heeft een rivier die er doorheen loopt en door de weidse weiden loopt. Ondanks de rijke omgeving en fauna, moeten spelers op hun hoede zijn voor monsters die “niet vriendelijk zijn voor voorbijgangers”. Zelfs planten kunnen gevaarlijk zijn.

Eagus Wildernis

Nintendo zei dat de Eagus Wilderness een locatie is waar je zand in je schoenen kunt krijgen. “Een herkenbaar herkenningspunt bij het ontwijken van de zandstormen van deze woestijn”, aldus de teaser, met een “enorme mechanische vinger” speciaal genoemd.

De toekomst van Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles 2 wordt samengebracht in Xenoblade Chronicles 3. Regisseur Tetsuya Takahashi heeft eerder gezegd dat de game een verbrijzeld groot Mechonis-zwaard en de romp van de Urayan Titan met een groot gapend gat bevat. Beide karakters verschijnen respectievelijk in de eerste en tweede Xenoblade-games. De volledige tekst van Takahashi’s bericht is hier te zien.

Op 29 juli 2022 wordt Xenoblade Chronicles 3 uitgebracht op Nintendo Switch.

Ad