Xenoblade Chronicles 3 Nintendo Direct samenvatting

Xenoblade Chronicles 3 Nintendo Direct samenvatting

De Xenoblade Chronicles 3 Nintendo Direct bevat de meest recente informatie, video en meer. Nintendo heeft nu een item uitgegeven waarin alles wordt samengevat wat er is gebeurd.

Xenoblade Chronicles 3 Direct

In een nieuwe Xenoblade Chronicles 3 Direct-videopresentatie onthulde Nintendo meer dan 25 minuten aan nieuwe beelden van de volgende game, inclusief enorme tegenstanders, interessante personages en uitgebreide instellingen. De Xenoblade Chronicles 3-game wordt op 29 juli uitgebracht voor de Nintendo Switch-platformfamilie, maar je kunt een voorproefje krijgen van de gebeurtenissen die Noah, Mio en hun andere krijgers op een episch avontuur van het lot zullen brengen!

video
play-rounded-fill

Xenoblade Chronicles 3 combineert de toekomst van de twee vorige mainstream Xenoblade Chronicles-games als de volgende toevoeging in de veelgeprezen role-playing-serie. Xenoblade Chronicles 3 kan ook worden gebruikt als toegangspunt voor iedereen die geïnteresseerd is om zich onder te dompelen in een enorme RPG-wereld met dynamische personages, een complex verhaal en epische grootsheid!

In Aionios, de planeet van Xenoblade Chronicles 3, voeren twee oorlogvoerende landen, Keves en Agnus, dagelijkse strijd met hun leven op het spel. Zes troepen uit elk van deze oorlogvoerende landen zijn toegewezen aan een bepaalde opdracht. Kunnen deze individuen, die vroeger vervuld waren van wederzijdse vijandigheid, een manier vinden om samen te leven? In deze boeiende roman reis je met deze lot tartende dromers om de geheimen van hun wereld te ontdekken – een plek waar elke overwinning en elk verlies een nieuwe kans is om de loop van de geschiedenis te veranderen en te triomferen tegen een onzeker lot. Hier zijn slechts een handvol van de functies en activiteiten die beschikbaar zijn tijdens je zoektocht:

Verken een enorme wereld

Aionios heeft een verbazingwekkende natuurlijke pracht die contrasteert met de sombere strijd tussen de twee landen. De gebieden die je bezoekt terwijl je door Aionios dwaalt, worden vastgelegd als oriëntatiepunten die je gewoon kunt uitkiezen en bezoeken, waardoor deze uitgestrekte wereld beter beheersbaar wordt. Als u een navigatieoptie inschakelt, kunt u vrij rondlopen of een pad volgen naar uw volgende locatie. Tijdens je verkenning kom je een verscheidenheid aan bizarre monumenten en fauna tegen. De levensvormen hier, net als de regio’s die ze bewonen, variëren van zachtaardig tot dodelijk. Sommige monsters, zoals de beruchte demonische Krenolur, maken geen geheim van hun gewelddadige karakter, dus ga voorzichtig te werk!

Leer de kunst van het gevecht:

Als je klaar bent om te strijden, kun je sterke krachten gebruiken die bekend staan ​​als Arts om je te helpen winnen. Sommige kunsten kunnen tegenstanders uit balans brengen, terwijl andere extra schade toebrengen, afhankelijk van waar je vandaan komt, en weer andere kunnen vrienden genezen! Om je tegenstanders te verwoesten, kun je verschillende kunsten combineren met oogverblindende kettingaanvallen. Naarmate je meer gevechtservaring opdoet, kun je sterke Master Arts en Fusion Arts bestuderen voor nog meer dodelijke aanvallen.

Kolonies bieden rust en missies:

Tijdens het verkennen van Aionios, kun je kliffen beklimmen, zandhellingen beklimmen, tokkelen over touwen en de zeeën bevaren. Hoewel er veel op het spel staat, kun je de planeet in je eigen tempo verkennen, kolonies bezoeken om te winkelen, te dineren, de lokale bevolking te ontmoeten en op missies te gaan. Bij deze kolonies en rustplaatsen krijg je misschien een kijkje in het leven van Noah en zijn vrienden. Om je krachten te verbeteren, gebruik je de ingrediënten die je verkrijgt om te koken of om edelstenen te maken. Het is heerlijk om te ontspannen en te ontspannen voordat je het volgende adembenemende uitzicht in je opneemt of je volgende bizarre tegenstander verslaat.

Karakterlessen voor beheersing

Elk lid van je groep heeft een klasse die van invloed is op hoe ze vechten. De Swordfighter is een uitgebalanceerde aanvaller die de strijd leidt, maar er zijn veel meer klassen die onder andere zijn gespecialiseerd in genezing, verdediging en verwoestende aanvallen. In gevechten kun je gemakkelijk wisselen tussen personages en je klasse kan worden aangepast aan die van je vrienden. Besteed tijd aan het bestuderen van verschillende lessen om ervoor te zorgen dat je team goed is afgerond!

Breng helden naar je groep:

Je groep zal bestaan ​​uit zes hoofdpersonages in Xenoblade Chronicles 3, maar moedige mensen van Aionios, bekend als Heroes, kunnen zich bij je team voegen als zevende partijlid. Er mag maar één held tegelijk op het slagveld helpen, maar je kunt ze naar behoefte vervangen. Ze voegen ook hun eigen unieke klassen toe aan je squadron, zoals Guardian Commander, Incursor en War Medic. Als je vrienden kunnen je groepsleden zelfs een van de heldenklassen volgen. Door extra helden te rekruteren, vergroot u het aantal klassen en kunsten in uw feest, waardoor uw strategische mogelijkheden worden vergroot!

Fuse in Ouroboros:

Twee personages in je groep kunnen samensmelten tot een meedogenloos sterke vorm die bekend staat als een Ouroboros door samen te strijden via Interlinking. Verdien gevechtspunten om de toch al machtige Ouroboros te versterken. Ouroboros kan zich ook bij de rest van de groep aansluiten in Chain Attacks. Ontruim het slagveld met de krachtige Ouroboros Arts!

Inhoud van de Expansion Pass:

Met een gekochte uitbreidingspas kun je het universum van Xenoblade Chronicles 3 uitbreiden. Vanaf het debuut van de game tot eind 2023 wordt aanvullend materiaal in vier golven* gepubliceerd, waardoor je reis door Aionios nog beter wordt. Nuttige goederen, nieuwe kleding en kleurvariaties, uitdagende gevechten, nieuwe missies, nieuwe Hero-personages en zelfs een nieuw plotscenario zullen in het materiaal worden opgenomen! De Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass is later vandaag beschikbaar voor pre-order in de Nintendo eShop voor $ 29,99.

Elke amiibo kan worden gebruikt:

Xenoblade Chronicles 3 ondersteunt amiibo-accessoires. Tik op een compatibele amiibo om tijdens je reis nuttige in-game goodies te krijgen. Wanneer je de Swordfighter-klasse gebruikt, tik je op de Shulk-amiibo om het zwaard van een personage te transformeren in de Monado, het beroemde wapen uit de originele Xenoblade Chronicles-game.

Op 29 juli is Xenoblade Chronicles 3 verkrijgbaar voor $ 59,99 in bepaalde winkels, de Nintendo eShop op de Nintendo Switch en de My Nintendo Store op Nintendo.com. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor diegenen die hun excursies door het rijk van Aionios willen beginnen zodra de game is uitgebracht!

Meer informatie over Xenoblade Chronicles 3 is te vinden op https://www.nintendo. com/store/products/xenoblade-chronicles-3-switch/

Op 29 juli 2022 wordt Xenoblade Chronicles 3 uitgebracht op de Nintendo Switch.