Xenoblade Chronicles 3 – Plot, karakterdetails en meer onthuld

Xenoblade Chronicles 3 – Plot, karakterdetails en meer onthuld

Er is meer informatie onthuld over Xenoblade Chronicles 3, inclusief personageprofielen en een belangrijk onderdeel van de plot van de game.

Over Xenoblade Chronicles 3

Tijd is een van de factoren waarvan fans hebben voorspeld dat ze een grote impact zullen hebben. Dat klopt, zo blijkt. In de productbeschrijving van Xenoblade Chronicles 3 op GameStop staat dat de Aionios-troepen “slechts een magere 10 jaar te leven en te strijden hebben.”

In een strijdende samenleving met een verschrikkelijk geheim, leef om te vechten en vecht om te leven. Voor de troepen van Aionios, die nog maar 10 jaar te leven hebben en te strijden, telt elke seconde. Sluit je aan bij Noah en Mio, burgers van de twee tegengestelde landen in het hart van de oorlog, op een ontroerende zoektocht om de cyclus van bloedvergieten te doorbreken. Een groep van zes personages uit beide landen werkt samen om de kolonies van Aionios te waarschuwen voor het onderliggende gevaar waarmee beide landen worden geconfronteerd. Terwijl je de echte schurk ontdekt die aan de touwtjes trekt achter de gevechten, doorkruis je enorme, fantasierijke sci-fi-omgevingen.

Karakterprofielen

Ander nieuws: de Japanse website van Nintendo heeft deze week een nieuwe pagina gekregen. We ontvangen officiële karakterprofielen voor Ethel, Isurd, Cammuravi, Guernica Vandham, the Giant Creature, Riku en Manana, hoewel het veel van wat we eerder hebben gezien en gehoord, overstijgt. Hun Japanse stemacteurs zijn aan de cast toegevoegd.

Ethel (ingesproken door Atsumi Tanezaki) is het hoofd van de militaire zaken van Kolonie 4 van de Keves-natie. Rapiers zijn tweevoudig te hanteren.

Isurd (ingesproken door Tomoaki Maeno) is het hoofd van de militaire zaken van de kolonie Lambda van de Agnus-natie. Hij was de werkgever van Taion, maar nu achtervolgt hij Taion en zijn metgezellen voor wraak.

Cammuravi (ingesproken door Taiten Kusunoki) is het hoofd van de militaire zaken van de kolonie-delta van de Agnus-natie. Ze heeft een vurige speer die ze lange tijd hanteert.

Guernica Vandham (ingesproken door Tessho Genda) is een mysterieuze figuur die vóór Noa en zijn zes kameraden op het slagveld verscheen.

N.v.t. (ingesproken door Giant Creature) Een enorme vijand verscheen uit het niets voor Noah, Mio en de anderen. Noach en zijn metgezellen werden verwoest door deze overweldigende kracht.

Riku (ingesproken door Sayaka Senbongi) is een Keves-leger Nopon die Noah en zijn metgezellen bijstaat. Hij heeft de leiding over de mechanica van het leger.

Manana (Aya Suzaki) is een Nopon van het Agnus-leger die Noah en zijn metgezellen bijstaat. Koken is haar verantwoordelijkheid en ze eet graag.

ESRB, de game heeft de classificatie T

Spelers begeleiden strijders tijdens een strijd tussen twee landen in dit rollenspel. Spelers bereiken doelen en vechten tegen vijanden in melee-gevechten vanuit het oogpunt van een derde persoon (bijv. Dieren, wezens, menselijke baaspersonages). Botsgeluiden, explosies en kreten van lijden onderscheiden gevechten. Verdere gewelddaden worden getoond in tussenfilmpjes, waaronder mensen die door zwaarden worden gespietst, een vrouw die zichzelf van het scherm schiet en een man die zichzelf buiten het scherm steekt. Een paar momenten zijn inclusief bloed (bijvoorbeeld druppels die van een gewonde vallen; bloed druppelt op het gezicht van een personage). Sommige fantasiemensen en dieren hebben een zichtbaar pantser en/of anatomie (bijv. diep decolleté, gedeeltelijk zichtbare borsten). In het discours komen de woorden “sh*t”, “ar*ehole” en “b*tch” voor.

Op 29 juli 2022 wordt Xenoblade Chronicles 3 uitgebracht op Nintendo Switch.

Ad