Xenoblade Chronicles 3 – Speciale Editie – Alleen in Japan vanaf herfst 2022

Xenoblade Chronicles 3 – Speciale Editie – Alleen in Japan vanaf herfst 2022

Xenoblade Chronicles 3 wordt sneller uitgebracht dan verwacht, aldus Nintendo, die ook bevestigde dat er aan een speciale editie van de game wordt gewerkt.

Het lijkt er echter op dat fans wat langer zullen moeten wachten om deze extra items te bemachtigen.

Xenoblade Chronicles 3 – Special Edition-details

De inhoud van de Special Edition (zoals het speciale artbook, de stalen kast en de buitenste doos) wordt volgens de My Nintendo-website in Japan pas vanaf de herfst van 2022 verzonden, niet op de releasedatum van de game. Dit houdt in dat iedereen die de Special Edition in Japan koopt, de sologame als eerste krijgt wanneer deze op 29 juli 2022 uitkomt, terwijl de rest van het Special Edition-materiaal moet wachten tot herfst 2022.

Kennisgeving op de website van My Nintendo Japan (vrij vertaald):

Only the software will be sent to those who have reserved the “Xenoblade 3 Collector’s Edition” on the release date (7/29) initially.

The “Xenoblade 3 Collector’s Edition” extras (the “Xenoblade 3 Nintendo Switch Card Case Steel Book,” the “Original Art Book” Xenoblade 3 Collected Works,” and the outer box) will begin shipping in the autumn of 2022.

Het is onduidelijk of de Special Edition op een vergelijkbare manier in het westen zullen worden uitgebracht. Laten we het hopen.

Over Xenoblade Chronicles 3

In Xenoblade Chronicles 3, het nieuwste deel in de veelgeprezen RPG-serie van MONOLITHSOFT, wacht een enorm universum. In het midden van het conflict tussen de vijandige landen Keves en Agnus, zullen spelers de rol van protagonisten Noah en Mio op zich nemen. Zes hoofdrolspelers uit zes landen zullen deelnemen aan een groot verhaal waarin het concept ‘leven’ centraal staat. Verken een nieuw universum dat de toekomst van zowel Xenoblade Chronicles als Xenoblade Chronicles 2 zal verbinden, die beide op 29 juli 2022 op Nintendo Switch zullen verschijnen.

Ad