Xenoblade Chronicles 3 – versie 1.1.1 patch notes

Xenoblade Chronicles 3 – versie 1.1.1 patch notes

Er is een nieuwe 1.1.1-update voor Xenoblade Chronicles 3 uitgekomen, die veel van de bugs en glitches verhelpt die de afgelopen weken in de game zijn gevonden.

Het verwijdert met name een softlock die kan optreden als je een bepaalde vijand vroeg verslaat, repareert het kooksysteem zodat het weer werkt en maakt het mogelijk om items te krijgen die je eerder niet kon krijgen.

Versie 1.1.1 patch-notes

  • Veranderd hoe Perilwing Ryuho handelt en maakte het onmogelijk om te verslaan als de speler zich in een gebied bevindt waar het hoofdscenario hem niet naar toe zou moeten leiden.
  • Shadow of Enmity, Teach’s Ascension-zoektocht, had een bug waarbij het eerste gevecht niet altijd eindigde.
  • In de zoektocht ‘Verbroken verbinding’ eindigde het gevecht met de ‘Mysterious Raider’ soms niet. Dit is opgelost.
  • Een probleem opgelost waarbij sommige Collectopedia-kaarten de “Gogol Vuaga”- en “Gogol Dalm”-items niet konden krijgen waar om werd gevraagd.
  • Een bug opgelost die ervoor zorgde dat verschillende effecten niet goed werkten voor andere gerechten dan ‘Baked Spongy Spud’ en ‘Sunny-Style Fish Pie’.
  • Een bug opgelost waardoor de Talent Arts-knop soms verdween en niet meer werkte tijdens bepaalde stappen. Als dit probleem zich al heeft voorgedaan, zal het laden van de opgeslagen gegevens na het updaten van de software dit oplossen.
  • Toen Taalinstellingen was ingesteld op Duits, bedekte het woord ‘Verkaufen’ in het winkelmenu de tekst ernaast. Dit is opgelost.
  • Verschillende andere problemen zijn ook opgelost, waardoor het spel leuker is om te spelen.

De nieuwe 1.1.1-update voor Xenoblade Chronicles 3 kan nu worden gedownload door iedereen met een Nintendo Switch.

Over Xenoblade Chronicles 3

Dit spel combineert de toekomst van Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles 2. Het speelt zich af in de wereld van Aionios, waar twee landen wonen die op gespannen voet staan ​​met elkaar.

Keves is de naam van een land waar mechanische technologie is ontstaan. Hun legers bestaan ​​meestal uit eenheden die vechten met voertuigen. Ze gebruiken kleine, bewegende eenheden van wapens die worden bestuurd door soldaten die erop rijden.

Agnus is een land met veel ether, een magische technologie. Hun leger bestaat uit eenheden die goed zijn in het vechten in de ether, en ze vechten met kleine, mobiele, zelfwerkende wapens die gebruikmaken van ethertechnologie.

Zes soldaten uit deze landen zullen deelnemen aan een groots verhaal met als hoofdthema het leven.