Xenoblade Chronicles 3 – Versie 1.3.0 patch notes

Xenoblade Chronicles 3 – Versie 1.3.0 patch notes

Tijdens de meest recente Nintendo Direct-presentatie onthulde het bedrijf dat de derde contentgolf voor de Xenoblade Chronicles 3-uitbreidingspas op 15 februari beschikbaar zal zijn. Zoals verwacht is de nieuwste batch downloadbare content nu beschikbaar.

Versie 1.3.0 patch notes

  • De lancering van een nieuwe golf van downloadbare content van Nintendo valt altijd samen met een update voor de hoofdgame zelf die door Nintendo beschikbaar wordt gesteld. De nieuwste versie van Xenoblade Chronicles 3, uitgebracht door Nintendo, is 1.3.0. Naast wijzigingen die zijn aangebracht ter voorbereiding op de lancering van de volgende DLC-golf, bevat deze update een aantal bugfixes. Je vindt de volledige patch-opmerkingen verderop op de pagina.
  • Extra mogelijkheden en mogelijkheden
  • Compatibiliteit met de derde golf van de Expansion Pass is toegevoegd.
  • Bugfixes
  • Er was een probleem waarbij bepaalde vijandelijke modellen in gebieden werden geplaatst waar de naam van de vijand niet overeenkwam met die van de vijand. Dit is opgelost.
  • Er zijn gevallen geweest waarin naar bepaalde Testudo’s werd verwezen als respectievelijk “Gordeldier” en naar sommige Armadillo’s werd verwezen als “Velites”.
  • We hebben een probleem verholpen waardoor spelers sommige optredens niet konden ontgrendelen wanneer ze van klasse 9 naar klasse 10 gingen, zelfs niet nadat ze het laatste gevecht hadden voltooid.
  • In het geval dat u dit al is overkomen, zal het installeren van de update het probleem oplossen en het uiterlijk voor u ontgrendelen.
  • Er was een probleem bij het afronden van de Roald, Fla’ran of Zooza Collectopedia-inzendingen waardoor ze de originele onderscheiding zouden tonen. Dit probleem is opgelost.
  • Probleem opgelost waarbij tijdens het spelen van Challenge Battles het verlagen van het niveau van effecten in het menu Audio-instellingen er nog steeds toe leidde dat gevechtsgeluiden en voetstappen relatief hard werden gehoord.
  • Er was een bug die ervoor zorgde dat partijleden constant knock-out werden geslagen en weer tot leven kwamen als ze langs een touw naar beneden gleden volgens een nauwkeurig tijdspatroon. Dit is opgelost.
  • Er was een bug die ervoor zorgde dat het gevechtsmenu werd weergegeven na het starten van het spel als de speler op een bepaald moment op knoppen drukte terwijl het spel het scherm aan het laden was. Dit is opgelost.
  • Er is een probleem opgelost waarbij het vervullen van Mio’s Chain Command niet zou resulteren in een vermindering van de hoeveelheid haat die wordt gevoeld door aanvallers en genezers.
  • Verschillende bugs zijn verholpen om de algehele game-ervaring te verbeteren.

Over Xenoblade Chronicles 3

De uitdrukking “vechten om te leven…en leven om te vechten” komt bij me op.

Dit spel zal spelers naar de planeet Aionios brengen, die wordt bewoond door twee landen die op gespannen voet met elkaar staan. Deze game brengt de toekomst van Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles 2 samen.

Keves is de naam van het land dat pionierde in de ontwikkeling van mechanische technologie. Hun legers bestaan ​​uit troepen die meestal zijn opgebouwd uit verschillende soorten gevechtsvoertuigen. Ze maken gebruik van kleine mobiele wapeneenheden, die worden bestuurd door troepen die bovenop de voertuigen zijn gemonteerd.

Agnus is de naam van een land dat uitblinkt in ether, een soort magische technologie. Hun strijdkrachten zijn georganiseerd rond troepen die experts zijn in ethergevechten en ze grijpen hun vijanden aan met kleine, mobiele, autonome wapens die worden aangedreven door ethertechnologie.

Zes soldaten, elk afkomstig uit een van deze landen, zullen een belangrijke rol spelen in een episch verhaal met als overkoepelend thema het leven.