Xenoblade Chronicles 3 – Wave 2 DLC komt op 13 Oktober

Xenoblade Chronicles 3 – Wave 2 DLC komt op 13 Oktober

Meer informatie over de Xenoblade Chronicles 3 DLC was een van de belangrijke dingen die werden bevestigd in de recente Nintendo Direct. Wave 2 begint op 13 oktober en kort daarna start een derde wave. Nintendo zegt dat de tweede golf van de uitbreidingspas voor de game een gloednieuwe held en enkele uitdagingsgevechten zal bevatten. In de derde golf worden een nieuwe held genaamd Ino en enkele nieuwe Challenge Battle-regels toegevoegd.

Wave 2 details

  • Uitdagingsgevechten zijn waar je keer op keer vecht tegen taaie vijanden om beloningen te verdienen.
  • Nieuw heldenpersonage: Ino. Als je haar zoektocht hebt voltooid, kun je haar toevoegen aan je groep en toegang krijgen tot een nieuwe klas.
  • Nieuwe badpakken

Over Xenoblade Chronicles 3

“Vechten om in leven te blijven… en in leven blijven om te vechten”

Dit spel combineert de toekomst van Xenoblade Chronicles en Xenoblade Chronicles 2. Het speelt zich af in de wereld van Aionios, waar twee landen wonen die op gespannen voet staan ​​met elkaar.

Keves is de naam van een land waar mechanische technologie is ontstaan. Hun legers bestaan ​​meestal uit eenheden die vechten met voertuigen. Ze gebruiken kleine, bewegende eenheden van wapens die worden bestuurd door soldaten die erop rijden.

Agnus is een land met veel ether, een magische technologie. Hun leger bestaat uit eenheden die goed zijn in het vechten in de ether, en ze vechten met kleine, mobiele, zelfwerkende wapens die gebruikmaken van ethertechnologie.

Zes soldaten uit deze landen zullen deelnemen aan een groots verhaal met als hoofdthema het leven.