Xenoblade Chronicles Definitive Edition: Future Connected Epilogue begint jaar na het hoofdspel

Xenoblade Chronicles Definitive Edition: Future Connected Epilogue begint jaar na het hoofdspel

Nintendo Europe heeft bevestigd dat de aanstaande Future Connected Epilogue die deel uitmaakt van de aanstaande Xenoblade Chronicles Definitive Edition ongeveer een jaar na de gebeurtenissen in de hoofdgame zal beginnen.

Je kunt de Future Connected Epilogue op elk moment aanpakken, dus je hoeft het verhaal niet opnieuw te voltooien als je dat ook niet wilt.

Over Xenoblade Chronicles: Future Connected

Xenoblade Chronicles: Future Connected is een extra epiloogverhaal in Xenoblade Chronicles: Definitive Edition. Het draait om Shulk en Melia die speelbaar zijn in het nieuwe gebied Bionis ‘Shoulder en worden vergezeld door twee onbekende Nopon. Future Connected speelt zich een jaar na het hoofdverhaal af.

Dit aanvullende verhaal is vanaf het begin toegankelijk, het is niet nodig om de hoofdverhaallijn te wissen.

Over Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Verander de toekomst en maak de weg vrij voor een nieuwe … Xenoblade Chronicles wordt herboren in zijn definitieve vorm op Nintendo Switch.

Xenoblade Chronicles, een rollenspel dat oorspronkelijk door MONOLITHSOFT voor de Wii werd ontwikkeld en in 2010 werd uitgebracht, keert tien jaar later, volledig geremasterd, terug naar de Nintendo Switch.

Wanneer zijn geboorteplaats wordt geteisterd door mysterieuze levensvormen, Mechon genaamd, zweert Shulk om ze te laten betalen. Om wraak te nemen, gaat hij op avontuur door een adembenemende wereld waarin mens en machine opgesloten zitten in een dodelijke strijd.

Het goddelijke zwaard van Shulk, de Monado, geeft hem de kracht om de toekomst te zien en de gevaren te voorspellen. Samen met zijn vrienden probeert hij los te breken van het lot dat is geschreven en een nieuwe toekomst voor iedereen te creëren.

Weidse landschappen rollen eindeloos over de levenloze overblijfselen van de twee grote titanen. Het gezicht van de wereld verandert met elke nieuwe locatie die je bezoekt terwijl het verhaal zich ontvouwt en het feest van been naar arm reist … en soms zelfs naar binnen duikt.

Naast de volledige originele ervaring, bevat deze editie een geheel nieuw extra hoofdstuk van het verhaal.

Beleef dit prachtige en uitgestrekte avontuur altijd en overal met Nintendo Switch.