Yars: Recharged launch trailer

Yars: Recharged launch trailer

Yars: Recharged heeft een lanceringstrailer die is gemaakt door Atari, Adamvision Studios en SneakyBox. De game is nu beschikbaar op Nintendo Switch. Het voegt arcade shoot-em-up en bullet hell-chaos toe aan de gameplay van de klassieker.

Een dappere aanval op de thuiswereld van de vijand, die wordt beschermd door mechanische bijenkorven met dodelijke kanonnen en zwermen raketten. Schiet van een afstand als je uit de buurt van het vijandelijke vuur kunt komen en doe dan gedurfde aanvallen om de verdediging van de vijand te vernietigen. Als je genoeg schilden van de vijand vernietigt, kun je genoeg energie krijgen om je krachtige Zorlon-kanon te versterken, dat gouden energiestralen afvuurt in de bijenkorf van de vijand.

video
play-rounded-fill

Over Yars: Recharged

Yars: Recharged is de nieuwste game van de makers van de Atari Recharged-serie, Adamvision Studios en SneakyBox. Het is een remake van het klassieke spel met elementen van arcade, shoot-em-up en bullet-hel. Yars: Recharged vereist dat spelers goed letten op visuele en hoorbare aanwijzingen dat er gevaar op komst is en dat ze het ritme van elke baas onder de knie moeten krijgen terwijl ze zich door steeds complexere vijandelijke verdedigingswerken bewegen, allemaal op een epische soundtrack van Megan McDuffee.

De nieuwe game is Atari’s terugkeer naar de Yars-wereld, die is gebaseerd op het klassieke boek Yars’ Revenge van Howard Scott Warshaw. Het kwam uit in 1982.

Kenmerken

  • Bass rush van 30 vijanden in Arcade-modus. Deze modus is niet eindeloos, maar het is erg moeilijk om tot het einde te komen. Je sterft na drie treffers, maar maak je geen zorgen: je aantal treffers begint opnieuw wanneer je doorgaat naar het volgende gevecht.
  • Er zijn 30 verschillende bazen en je hebt maar één leven om ze allemaal te verslaan. Net als Gravitar: Recharged heeft de missiemodus één wereldwijd klassement, dus je moet op je spel zijn. Bazen zijn moeilijk te verslaan, dus je moet ofwel rechtstreeks op ze afgaan met veel kogels of beginnen met de kleinere Minor Cores en je omhoog werken naar de baas.
  • Power-ups: kleine kernen laten power-ups vallen wanneer ze zijn aangesloten. Je kunt in alle richtingen tegelijk schieten, snel, met explosies of met een railgun, afhankelijk van wat voor soort kern de power-up heeft laten vallen.
  • Co-op: Yars: Recharged laat jou en een vriend lokaal samen spelen in zowel de arcade- als de missiemodus, wat een grote verandering is ten opzichte van het origineel en erg leuk is.