Yo-kai Watch 1 – Eerste Japanse Promo Video

Yo-kai Watch 1 – Eerste Japanse Promo Video

Verwelkom de eerste trailer voor de Nintendo Switch-poort van Keita en Whisper’s eerste avontuur (Yo-kai Watch)!

video

Yo-kai Watch 1 voor Nintendo Switch wordt uitgebracht in HD-graphics en is compatibel met het Yo-kai Art- en DX Yo-Seiken-speelgoed. De trailer heeft ook de yo-kai “Ikakamone-voorzitter” getoond, die beschikbaar zal zijn als pre-orderbonus.

Over Yo-kai Watch 1

GEHEIMZINNENDE, ONDERSCHEIDENDE YO-KAI VERBERGEN ALLEN OM ONS!

Yo-kai dwaalt over onze wereld, onzichtbaar voor de meesten. Meestal hebben ze geen slechte bedoelingen, maar ze hebben een eigen geest in combinatie met een uniek talent! Als er iets misgaat in ons dagelijks leven, komt dat vaak door een Yo-kai in een ondeugende bui …

Met de kracht van de Yo-kai Watch kun je deze verborgen Yo-kai vinden, bevriend raken met hen en een beroep doen op hun krachten wanneer je hun hulp nodig hebt. Er zijn meer dan 200 verschillende soorten Yo-kai, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid, klaar om ontdekt te worden!

VIND EN BEVRIEND ZE!

Als je het geluk hebt om bevriend te raken met Yo-kai, zullen ze je hun medaille geven als een show van vriendschap, die je in je Medallium kunt verzamelen. Je kunt zes van deze medailles tegelijk in je Yo-kai Watch bewaren om deze Yo-kai in de strijd aan te roepen, dus kies verstandig!

ALLE TYPEN ZIJN BELANGRIJK

Er zijn meer dan 200 soorten Yo-Kai, elk behorend tot een van de acht verschillende Yo-Kai-stammen. Als ze naast elkaar vechten in de strijd met leden van dezelfde stam, zal dit hun vaardigheden vergroten.

OEFENING BAART KUNST

Hoe meer je Yo-kai-vrienden vechten, hoe sneller ze zullen stijgen en krachtiger worden. Gelukkig zijn er tonnen wilde Yo-kai die door je stad zwerven om mee te vechten.

DUBBELE PROBLEMEN

Ze zeggen dat twee hoofden beter zijn dan één, maar hoe zit het met twee Yo-kai?

Yo-kai Fusion is een oude techniek die bepaalde Yo-kai combineert om een ​​nieuwe, krachtigere combinatie te maken. Je kunt zelfs Yo-kai versmelten met items die je in de stad zou kunnen vinden! Experimenteer met verschillende combinaties en kijk wat je kunt bedenken.

LEGENDS

Alleen bekend als legendes, ze zijn de krachtigste Yo-kai en het moeilijkst te verslaan. Als je echter alle medailles verzamelt voor een Legend-pagina van het Yo-kai Medallium, zal een Legend Yo-kai bevriend met je worden!

Yo-kai Watch 1 voor Nintendo Switch wordt op 10 oktober 2019 gelanceerd voor de hybride console in Japan.