Yolked komt in 2022

Yolked komt in 2022

De op fysica gebaseerde platformgame Yolked komt naar Nintendo Switch, volgens uitgever Hitcents en ontwikkelaar HardBoiled Studios. De releasedatum is vastgesteld voor 2022.

Spelers in Yolked moeten een ei najagen dat met hun armen is ontsnapt. Je moet aan aanvallers ontsnappen en obstakels overwinnen terwijl je outfits verzamelt en ervoor zorgt dat ze niet breken. Klimmen, kleden en slingeren worden allemaal gebruikt in platformgames om omgevingsgevaren en gevaren te overwinnen.

Yolked is nu beschikbaar in Early Access op Steam, waar fans rechtstreeks kunnen communiceren met het ontwikkelingsteam en kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de game. Het project is nu verdeeld in drie fasen: keuken, zolder en achtertuin. Naarmate het project vordert, moeten er meer materiaal en functies worden toegevoegd.

Yolked zal als digitale download beschikbaar zijn in de Nintendo Switch eShop. Houd een definitieve releasedatum in de gaten.

video
play-rounded-fill

Over Yolked

Volg de EGG-kriebelende ontsnapping van een ei met armen!

Vermijd vijanden en overwin obstakels!

Verzamel alle kostuums!

Pas op voor de zolder. . . Het belangrijkste is dat je niet barst!

Het grote EGG-landschap

YOLKED is een kinetische, op fysica gebaseerde platformgame waarin je de controle neemt over een antropomorf ei terwijl het zichzelf van de ene gevaarlijke hachelijke situatie naar de andere emancipeert! Klim, mantel en slinger langs allerlei gevaren voor het milieu en lafhartige gevaren terwijl je mede-eieren je aanmoedigen!

Wat te EGG-specteren

  • Vlieg jezelf naar de vrijheid in drie gevaarlijke levels! (Keuken, zolder en de achtertuin!)
  • Bereik meerdere routes voor optimale tijden!
  • Ontgrendel een groot aantal kostuums voor een perfecte pasvorm!