Yooka Laylee – 64-Bit Tonic komt spoedig

Yooka Laylee – 64-Bit Tonic komt spoedig

Vanwege de grote vraag van fans, beloofde Playtonic Games dat het Yooka 64-model van Yooka-Laylee en de Impossible Lair naar de originele game zullen komen!

Het zal beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch-versie als onderdeel van de 64-bit Tonic die eerder voor het origineel is uitgebracht. Als het 64-bits filter in het eerste uitje niet echt aan je nostalgische behoeften voldeed, zou het Yooka 64-tekenmodel (zie hierboven) de grafische revisie (of revisie?) Net iets overtuigender moeten maken.

Over Yooka-Laylee

Verken enorme, prachtige werelden, ontmoet (en versla) een onvergetelijke cast van personages en horde een kluis vol glanzende verzamelobjecten als buddy-duo Yooka (de groene) en Laylee (de wisecracking-vleermuis met de grote neus).

Beleef een episch avontuur om de griezel van het bedrijf Capital B en zijn sluwe plan te dwarsbomen om alle boeken van de wereld te absorberen … en ze om te zetten in pure winst!

Met behulp van hun arsenaal aan speciale bewegingen gaan onze helden een enorme verscheidenheid aan puzzels en platformuitdagingen aan in hun zoektocht naar Pagies, de gouden premie die wordt gebruikt om verbluffende nieuwe werelden te ontgrendelen – en uit te breiden – elk vastgelopen aan de kieuwen met vreemde karakters, kolossale bazen , mijnkar-uitdagingen, arcade-spellen, quizprogramma’s, multiplayer-spellen en nog veel meer!

Maak je klaar voor de volledige Yooka-Laylee-ervaring, met alle updates, inclusief de veelgevraagde camera en voice patch! Maak je klaar met maximaal vier Joy-Con-controllers voor wat multiplayer-gekte in Rextro’s Arcade.

Ad