Zelda BOTW DLC Champions’ Ballad dit jaar nog?

Zelda BOTW DLC Champions’ Ballad dit jaar nog?

Hoewel we al een aardige poos niets gehoord hebben over de tweede DLC Pack voor Zelda – Breath Of The Wild getiteld The Champions’ Ballad moet deze dit jaar nog uit gaan komen.

Zelda producer Eiji Aonuma heeft dat onlangs in een video namelijk nogmaals bevestigd. In de video geeft hij aan dat het team er momenteel hard aan werkt en vraagt hij iedereen nog een klein beetje extra geduld te hebben.

Inhoudsopgave (TOC)

Wanneer dan?

Eerder gaf de president van Nintendo Amerika (NOA) min of meer hetzelfde aan en gaf hij te kennen dat een releasedatum binnenkort bekend zou worden gemaakt. Eigenlijk stond de The Champions’ Ballad al gepland voor een release deze zomer.

Betekent het dat er meer content in verwerkt zit, of dat het simpelweg meer tijd heeft gekost om wat men voor ogen had te realiseren? Vragen waar we voor nu nog geen duidelijk antwoord op kunnen geven zijn we bang.

Video

video
play-rounded-fill

Ondanks de vertraging die The Champions’ Ballad lijkt te hebben opgelopen staan de  4 champions amiibo nog wel steeds gepland voor een release op 10 november.

Nou is het zo dat de figuurtjes zelf natuurlijk lang en breed klaar waren en de achterliggende functionaliteit ook als ze al uit zijn gewoon toegevoegd kan worden maar toch een klein beetje opmerkelijk.