Zombie Army 4 – Gratis Horde Map, Ragnarök Campaign & Character Pack

Zombie Army 4 – Gratis Horde Map, Ragnarök Campaign & Character Pack

Zombie Army 4: Dead War, dat net is gepubliceerd op Nintendo Switch, heeft extra content gekregen in de vorm van een gratis Horde Map en het Ragnarök Campaign & Character Pack.

Alle spelers hebben gratis toegang tot de “Death Collector”. Dit wordt geleverd als onderdeel van een gratis update.

video
play-rounded-fill

Video url; https://youtu.be/9gjIK-ZvhMY 

Ragnarök Campaign & Character Pack

Voor Zombie Army 4: Dead War bevat het Ragnarök-campagne- en personagepakket een tweedelige campagnetaak en nieuwe kleding voor Karl, Marie en Josiah.

In de nieuwe missie zijn de weinige overgebleven leden van de sekte diep in de hel gevlucht en hebben ze het raadselachtige Projekt Ragnarök geactiveerd. Alpha Squad moet, met de hulp van Schweiger, het plan dwarsbomen dat de wereld dreigt te vernietigen.

Het Ragnarök-campagne- en personagepakket bevat de volgende items:

  • – Deel I en II van de Ragnarök-campagne – Toekomstige Karl-outfit – Karl draagt ​​twee hoeden (robotoog + ballistische helm)
  • – Marie Lounge Singer-outfit – Twee hoeden (kantelhoed + snelle vermommingsset) voor Marie
  • – Josiah Detective Outfit – Twee Hoeden (Detective Fedora + Zonnebril) voor Josiah

Het Ragnarök-campagne- en personagepakket kost $ 14,99.

Over Zombie Army 4 – Dead War

Alle seizoenspassen zijn inbegrepen. EEN GRATIS INHOUD:

3 extra levels, 4 personagepakketten, 9 wapenbundels, 5 wapenskinpacks en 4 personage-outfitbundels zijn allemaal beschikbaar.

Hitlers legers keren terug in deze huiveringwekkende shooter van de makers van Sniper Elite 4! In het Europa van de jaren 40 krijg je te maken met monsterlijke occulte tegenstanders, verbazingwekkende wapens en een angstaanjagende nieuwe campagne voor 1-4 mensen terwijl je worstelt om de mensheid te beschermen tegen zombie Armageddon!

Het verzet heeft zombie Hitler vernietigd en hem naar de hel gestuurd, maar de doden staan ​​weer op, hongeriger dan ooit!

Vervolg de alternatieve geschiedenis van de Zombie Army Trilogy in enorme nieuwe levels en ontdek een duister plan dat de Survivor Brigade helemaal door Italië en daarbuiten brengt!

Vecht tegen de machten van het kwaad in kanalen vol lijken, ontsnap aan een zombiedierentuin en ga naar donkere, ondoorgrondelijke gebieden waar niemand ooit is geweest… en overleefde om het verhaal te vertellen!

Bekroonde actie

Voel de genrebepalende ballistiek. Rebellie zoals te zien in de Sniper Elite-serie, goed gebruikt tegen de schuifelende hordes van de verdoemden!

Verminking en geüpgradede Kill Cams

De X-Ray Kill Camera is terug! Bij röntgenstraling beschadigen geweren, explosieven en andere objecten botten en organen in gruwelijke slow motion. Terwijl je schoten een of twee rotte ledematen scheuren, beef je terwijl de doden BLIJVEN KOMEN!

Grote vooruitgang en personalisatie

Pas je slayer aan naarmate je verder komt in de rangen! Wil jij een beschermengel zijn? Doe kwaad in het belang van je kameraden! Ben je dol op dat torentje? Waarom niet meenemen? Als je dan andere kleding, emotes en beschimpingen verwerft, kun je in stijl de strijd aangaan!

Melee-moordenaar

Als de doden je omsingelen, gebruik dan verbeterde melee-gevechten om terug te vechten! Met angstaanjagende verwijderingsvaardigheden kun je door menigten razen, op schedels stampen en de levende doden verdrijven!

Epic Armory

Gebruik de kracht van vuur, bliksem en goddelijke essentie om je wapens in de werkplaats te verbeteren en zelfgemaakte hellraisers te maken! Een bliksemschietend aanvalsgeweer? Een pistool uitgerust met een brandende bajonet? In de laatste strijd van de mensheid is alles mogelijk!

Enorme massa’s

Vecht tegen legioenen griezelige grijpers, enorme gepantserde elites, verschrikkelijke schaduwdemonen, explosieve zelfmoordgeneraals en een hele reeks onverwachte verrassingen! Je zou willen dat je achter de bank was gebleven als je in de vlezige loop van een ZOMBIETANK staart!

Ad