Banjo-Kazooie en Blast Corps vermeld voor Virtual Console release

Banjo-Kazooie en Blast Corps vermeld voor Virtual Console release

Banjo-Kazooie komt eraan, maar niet zoals je verwacht. Gematsu , een Japanse nieuwssite voor gaming, deelde een afbeelding van de Japanse website voor Nintendo waarop Banjo-Kazooie en Blast Corps worden genoemd als games die naar de virtuele console gaan … op de Wii U?

Maar … waarom?

Dit is om verschillende redenen bizar, maar de belangrijkste is dat de games naar de Nintendo-console van de vorige generatie zouden gaan. Het zou vreemd zijn als ze niet naar de Nintendo Switch zouden gaan.

De links naar de vermeldingen van de game leiden ook naar 404-foutpagina’s. Het is dus hoogstwaarschijnlijk een fout of een verouderd plan. Het waren misschien plannen voor de games die op de Wii U zouden komen, jaren voordat de Nintendo Switch uitkwam, maar ze zijn er gewoon nooit van gekomen.

Of dat betekent dat de games in de toekomst als alternatief naar de Nintendo Switch kunnen gaan, dan weten we het gewoon niet. Het zouden coole titels zijn om naar Nintendo Switch Online te zien komen … maar … we hebben op dit moment geen aankondiging van Nintendo 64-titels of andere systemen. Maar wie weet het eigenlijk. Misschien kan Mumbo wat magie gebruiken om het te laten gebeuren.

Ad