Wii U en 3DS eShops – LEGO City: Undercover-titels verwijderd

Wii U en 3DS eShops – LEGO City: Undercover-titels verwijderd

Liefhebbers ontdekten dat talloze DSiWare-games werden gedeactiveerd in de Nintendo 3DS eShop. Maar het lijkt erop dat fans eind 2020 eigenlijk nog twee games hebben verloren.

Volgens een officiële kennisgeving op de website van Nintendo is LEGO City: Undercover uit de Wii U eShop verwijderd, terwijl LEGO City Undercover: The Chase Begins uit de 3DS eShop is verwijderd. En dus zijn beide spellen niet meer te koop.

Officiële verklaring

As of December 22, 2020, the LEGO City: Undercover game for the Wii U system and the LEGO City Undercover: The Chase Begins game for the Nintendo 3DS family of systems will no longer be available for purchase on Nintendo eShop.

LEGO City: Undercover for the Nintendo Switch system will continue to be available.

Gelukkig is LEGO City: Undercover nog steeds fysiek en digitaal beschikbaar op Nintendo Switch. Wat betreft LEGO City Undercover: The Chase Begins op 3DS, je hoeft alleen maar te zoeken naar een fysieke kopie als je het echt wilt ervaren.

Over LEGO City: Undercover

Doe mee met de jacht! In LEGO® CITY Undercover speel je als Chase McCain, een politieagent die undercover moet gaan om de beruchte – en onlangs ontsnapte – crimineel Rex Fury op te sporen en een einde te maken aan zijn stadsbrede misdaadgolf.

Met coöp voor twee spelers kunnen vrienden de uitgestrekte metropool in de open wereld verkennen die LEGO® City is, met meer dan 20 unieke districten om te onderzoeken, autodieven om te doorbreken, hilarische filmreferenties om te ontdekken, voertuigen om in te rijden en honderden verzamelobjecten.

LEGO CITY Undercover combineert grappige, originele verhalen met kenmerkende LEGO-humor om een ​​leuke ervaring te creëren voor spelers van alle leeftijden. Bovendien zijn er geheime Nintendo-cameeën te ontdekken!

Ad