Wii U update versie 5.5.6 patch notes

Wii U update versie 5.5.6 patch notes

Wii U-bezitters moeten weten dat Nintendo net is begonnen met het verzenden van een nieuwe 5.5.6-firmware-update. Dit is hetzelfde als de update van versie 11.16.0-48 voor de 3DS.

Laatste Wii U-update

De nieuwste firmware voor de Wii U bevat, volgens de patch-opmerkingen van Nintendo, het volgende: “Er zijn verdere verbeteringen aangebracht aan de algehele stabiliteit van het systeem en er zijn andere kleine wijzigingen aangebracht om de gebruikerservaring te verbeteren.” 

Om de 5.5.6-update voor de Wii U te krijgen, ga je naar de systeeminstellingen, scrol je omlaag totdat je het systeemupdate-pictogram ziet en druk je vervolgens op de A-knop. Klik op “Bijwerken” om het proces te starten en verbinding te maken met internet.

eShop gerelateerd?

Aangezien zowel de Wii U als de 3DS updates hebben ontvangen, heeft het waarschijnlijk te maken met het feit dat de eShops voor beide apparaten binnenkort zullen sluiten. In maart 2023 kun je geen codes meer kopen of inwisselen, maar je kunt nog steeds software downloaden die je al hebt gekocht.

Gebruikers op Wii U en 3DS kunnen geen geld aan hun account toevoegen met eShop-kaarten. Maar gebruikers die hun Nintendo Network ID-portemonnee (gebruikt met de Wii U en de 3DS-systeemfamilie) koppelen aan hun Nintendo Account-portemonnee (gebruikt met de Switch-familie van systemen) kunnen het gedeelde saldo gebruiken om inhoud op elk van deze systemen te kopen totdat eind maart 2023.