Eastward – Accolades Trailer

Eastward – Accolades Trailer

Nintendo heeft een nieuwe accolades-trailer uitgebracht voor het RPG-avontuur Eastward, met enkele lovende fragmenten en scores van verschillende media. Met velen die het spel een 9 op 10 en hoger geven, lijkt het erop dat Eastward tot nu toe het volgende heeft ontwikkeld!

video

Welcome to the charming world of Eastward – population declining! Journey through a society on the brink of collapse. Discover delightful towns, strange creatures and even stranger people! Wield a trusty frying pan and mystic powers on an adventure into the unknown….

Over Eastward

Volgende halte… Eastward!

Ontsnap aan de tirannieke klauwen van een ondergrondse samenleving en sluit je aan bij het onwaarschijnlijke duo van Eastward op een spannend avontuur naar het land erboven! Ontdek prachtige maar bizarre nederzettingen en maak nieuwe vrienden terwijl je per trein over de wereld reist.

Combineer de vaardigheden van John en Sam om kerkerpuzzels op te lossen, ongewone vijanden neer te halen en het dodelijke miasma te overleven. Kun jij de waarheid achter Sams mystieke krachten ontdekken en de harmonie terugbrengen in de verwoeste landen van het Oosten?

Kenmerken

  • Ontdek de wonderbaarlijk vreemde wereld van Eastward. Spring aan boord van de langlaufloipe die dit vervallen continent overspant en stop om de bruisende steden, merkwaardige campings en schaduwrijke bossen te verkennen.
  • Bestrijd eigenaardige monsters en meedogenloze bazen met je wapen naar keuze – of het nu een pistool, vlammenwerper of je vertrouwde oude koekenpan is.
  • Schakel tussen het besturen van John en Sam om omgevingspuzzels op te lossen en vecht je een weg door formidabele kerkers, scheiden om verborgen paden te ontgrendelen of aan elkaar plakken terwijl je een gevaarlijk landschap doorkruist.
  • Maak kennis met een eigenzinnige cast van personages met heel veel persoonlijkheid, terwijl je jezelf onderdompelt in dit hartverwarmende verhaalgedreven avontuur, boordevol leuke en gekke humor.
  • Creëer heerlijke authentieke Oosterse gerechten met (meestal) verse, biologische ingrediënten uit giftige bossen, aangetaste mijnen en verlaten winkelcentra. Deze lekkernijen geven gezondheidsbonussen, krachtboosts en geheime gunsten.
Ad