Fae Farm versie 2.2.0 update: patch notes

Fae Farm versie 2.2.0 update: patch notes

Samenvatting:

De langverwachte update van Fae Farm versie 2.2.0 brengt een overvloed aan nieuwe functies, verbeteringen en oplossingen voor de betoverende wereld van Fae Farm. Van de mogelijkheid om je interieur aan te passen met de nieuwe Stuff on Stuff-functie tot de optie voor langere dagen: spelers zullen hun gameplay-ervaring verrijkt vinden. Bovendien wachten er nieuwe cosmetica, gameplay-verbeteringen en karakterinteracties, waardoor een nog meeslepender landbouwavontuur wordt gegarandeerd. Duik in de volledige patchopmerkingen hieronder en ontdek alle opwindende veranderingen die op je afkomen.


Nieuwe functie: Stuff on Stuff

Er is een nieuwe functie aan het spel toegevoegd waarmee spelers spullen op andere spullen kunnen zetten – tijd om je huizen rommelig te maken! Concreet kun je nu elk inventarisitem (d.w.z. dingen die je op de markt kunt verkopen, geen ander decor) op het volgende bouwbare decor plaatsen:

– Vat

– Gesneden grote tafel

– Krat

– Bureau

– Displaystandaard

– Fae Cart

– Fae-tafel

– Fae houtcontainer

– Vloerkussen

– Ronde tafel

– Dressoir

– Kleine boekenplank

– Stapel boeken

– Statig Houten Bureau

Bovendien zijn 29 nieuwe kleine items die over de hele wereld zijn gevonden, omgezet in inventarisitems, zodat ze kunnen worden gebruikt met het Stuff on Stuff-systeem (zonder gameplay-effecten). Deze kun je allemaal maken aan de Decoratietafel:

Stokbrood, grote schaal, kandelaar, kaarsen, charcuteriebord, kaaswiel, decoratieve roos, leeg bord, envelop, heerlijke taart, verse taart, fruitschaal, glazen vaas, wereldbol, vergrootglas, vijzel en stamper, open boek, Pan, Pastamachine, Drankfles, Ronde Vaas, Stoofpot, Hoge Fles, Theemok, Waskom, Gieter, Wijnglas, Houten Stein, Ingepakt Cadeau

video
play-rounded-fill

Nieuwe optie: langere dagen

Er is een nieuwe optie voor ‘Dubbele dagenlengte’ toegevoegd aan het tabblad Gameplay van het scherm Instellingen, gebaseerd op feedback van spelers. Indien actief, gaat de wereldklok met de helft van de normale snelheid vooruit en verschijnt ter referentie een slakpictogram in het klokgedeelte van de gebruikersinterface. In multiplayer heeft deze optie invloed op alle spelers in een wereld en kan deze alleen worden bestuurd door de host.

Nieuwe gratis cosmetica

Er zijn voor alle spelers een aantal nieuwe cosmetische items aan het spel toegevoegd. Deze omvatten [REDACTED TOT LANCERING]. Bovendien zijn er onmiddellijk nieuwe aanpassingsopties ontgrendeld voor alle spelers in de Character Creator, waardoor verdere personalisatie mogelijk is.

Gameplayverbeteringen

– Spelers kunnen nu Job Quests van meer dan één NPC tegelijk uitvoeren (nog steeds één per NPC).

– Prestatiemissies (de laatste in de taakmissiereeks van een NPC) worden nu weergegeven in het missielogboek en kunnen voor het gemak worden vastgezet.

– Het avonturenschema van Cleo is aangepast voor een betere toegankelijkheid voor spelers.

– Automatische heruitrusting van het eerder uitgeruste gereedschap bij het in- en uitstappen van water.

– Verschillende bugfixes, waaronder problemen met bloemkleurgenen, fouten bij het laden van opgeslagen bestanden en problemen met de gebruikersinterface.

Karakter- en relatieverbeteringen

– Uitgebreide dialogen na het huwelijk en interacties met NPC’s van echtgenoten.

– Oplossingen voor verschillende dialoogbugs en problemen met de voortgang van relaties.

Problemen met wereld en items

– Verschillende oplossingen voor omgevingselementen, visuele artefacten en grafische problemen.

– Aanpassingen aan boombeelden in het Fae-rijk tijdens de winter.

– Grafische verbeteringen en oplossingen voor verschillende items en wezens.

Interfaceverbeteringen

– Verbeteringen weergeven voor artikelbeschrijvingen en symbolen.

– Oplossingen voor UI-bugs gerelateerd aan de constructiemodus en mailboxinteractie.

Diversen

– Verdere optimalisaties en bescherming tegen gegevenscorruptie.

– Verbeteringen aan het filter en de lokalisatie van godslastering.

– Correctie van typefouten en tekstfouten in meerdere talen.

Conclusie

Concluderend: de update van Fae Farm versie 2.2.0 brengt een schat aan spannende toevoegingen en verbeteringen om de ervaringen van spelers in de betoverende wereld van Fae Farm te verbeteren. De introductie van de “Stuff on Stuff”-functie maakt een grotere aanpassing van de woninginrichting mogelijk, terwijl de optie voor langere dagen tegemoet komt aan de voorkeuren van de speler wat betreft tempo. Bovendien voegt de toevoeging van nieuwe gratis cosmetica en uitgebreide aanpassingsopties verdere diepte toe aan de karakterpersonalisatie. Verbeteringen in de gameplay, zoals de mogelijkheid om meerdere Job Quests tegelijkertijd uit te voeren en aanpassingen aan Cleo’s schema, stroomlijnen de game-ervaring. Bovendien dragen verschillende bugfixes, verbeteringen aan karakterrelaties, wereld- en itemfixes, interfaceverbeteringen en diverse optimalisaties bij aan een soepelere en aangenamere gameplay-omgeving in het algemeen. Met deze updates kunnen spelers ernaar uitkijken om zich nog verder onder te dompelen in de boeiende wereld van Fae Farm.

Veelgestelde vragen
 • Vraag: Wanneer is de Fae Farm versie 2.2.0-update beschikbaar voor de Nintendo Switch?
  • A: De update gaat op 21 maart live voor Switch.
 • Vraag: Wat is de Stuff on Stuff-functie en hoe werkt deze?
  • A: Met de functie Stuff on Stuff kunnen spelers inventarisitems op specifieke bouwbare decoritems in hun huis plaatsen. Hierdoor kunnen spelers hun woonruimtes verder aanpassen.
 • Vraag: Welke invloed heeft de optie Dubbele dagenlengte op de gameplay?
  • A: Indien geactiveerd, vertraagt ​​de optie Dubbele daglengte het verstrijken van de in-game tijd met de helft. Hierdoor kunnen spelers langere dagen beleven in de gamewereld.
 • Vraag: Zijn er nieuwe aanpassingsopties beschikbaar voor spelers in de Character Creator?
  • A: Ja, er zijn nieuwe aanpassingsopties toegevoegd die onmiddellijk voor alle spelers worden ontgrendeld.
 • Vraag: Welke verbeteringen zijn er aangebracht in de karakterinteracties en relaties?
  • A: Dialogen na het huwelijk en interacties met NPC’s van echtgenoten zijn uitgebreid, samen met oplossingen voor verschillende dialoogbugs en problemen met de voortgang van relaties.