Jeff Grubb – Metroid Prime remaster nog steeds gepland voor feestdagen 2022

Jeff Grubb – Metroid Prime remaster nog steeds gepland voor feestdagen 2022

Jeff Grubb, een verslaggever voor Venture Beat, ging naar het Nintendo Shack-kanaal om te praten over enkele dingen die zouden kunnen worden getoond bij de geruchten Nintendo Direct in september.

Hij had al gezegd dat The Legend of Zelda: Wind Waker HD en The Legend of Zelda: Twilight Princess op het evenement zullen worden vertoond. Beide games zijn gemaakt voor de Wii U en zullen worden verbeterd voor de Switch. Hij zei ook dat de titel van The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 zal worden getoond.

Jeff zei ook dat de geruchtmakende Metroid Prime-remaster waarschijnlijk op het evenement zal zijn en deze feestdagen zal worden uitgebracht samen met The Legend of Zelda: Wind Waker HD en The Legend of Zelda: Twilight Princess verbeterde Wii U-poorten. Hij bevestigde ook wat The Snitch eerder zei en zei dat It Takes Two van EA en Hazelight naar de Nintendo Switch-systemenfamilie zal komen. Jeff heeft al gezegd dat de September Direct in de week van 12 september zal plaatsvinden.

Over Metroid Prime

Hoewel de Space Pirates hun oude trucs uithalen, heeft Samus Aran een nieuwe kijk op het leven. Voor het eerst zie je wat Samus ziet terwijl ze op een heel nieuw avontuur gaat en het spannende verhaal voortzet dat op drie generaties Nintendo-systemen is verteld.

Als je het verhaal tot nu toe nog niet hebt gevolgd, is dit wat er nieuw is. In Metroid voor de NES stopte Samus de Space Pirates en Mother Brain om een ​​leger van Metroids te maken op de planeet Zebes. Vervolgens, in Metroid II voor de Game Boy, moest ze de klus op planeet SR388 afmaken, waarbij ze op één na alle Metroid-larven moest verwijderen. In de Super Nintendo-game Super Metroid weerhield Samus Mother Brain ervan om de Metroid-larve van de wetenschappers op Ceres af te pakken.

Dit langverwachte vierde hoofdstuk begint op de klassieke Metroid-manier, waarbij het schip van Samus aanmeert bij een afgebroken ruimteschip dat er gevaarlijk uitziet. Maar binnenkort gaat ze de uitgestrekte werelden van planeet Tallon IV in om de ruimtepiraten te zoeken die Metroid hebben gestolen.

Metroid Prime heeft de geweldige schietgameplay die je gewend bent van de Metroid-serie, samen met verbluffende graphics die soepel schakelen tussen first-person en third-person weergaven. Dat is ook niet alles. Samus kan vechten en zich een weg banen door de gevaarlijke wereld van Tallon IV door te schakelen tussen twee modi op haar vizier: vechten en scannen. Ook heeft Metroid Prime veel wapens uit eerdere Metroid-games, zoals de Wave Beam en de Freeze Beam, evenals enkele gloednieuwe wapens. Maar als je deze strijd wilt winnen, heb je meer nodig dan alleen een snelle triggervinger. Om elk geheim te vinden, moet je alle vaardigheden van Samus gebruiken, zoals haar speciale pakken die haar nieuwe vaardigheden geven en de Morph Ball, die altijd bij haar is.

Metroid Prime zal je versteld doen staan ​​met zijn verbazingwekkende mix van schieten, puzzels oplossen en ultramoderne graphics.

Ad