Mario kunst door Viking

Mario kunst door Viking

Soms krijgen we ook items binnen buiten het ‘normale’ nieuw om waaraan we de nodige aandacht willen besteden. Simpelweg omdat het content vanuit een andere hoek is. Deze keer gaat het daarbij echt om een hoek.

Mario kunst

Eind oktober kwam natuurlijk Super Mario Odyssey eindelijk uit voor de Nintendo Switch. Bij Viking op het kantoor houden ze naar wat het blijkt wel van goede videospellen. De game liet niets te wensen over. 5/5 sterren krijgt het niet alleen van de medewerkers, maar ook op andere review sites. Of in ons eigen geval; 97/100

Natuurlijk kan er op een kantoor waar gewerkt wordt niet gegamed worden, dus vonden de medewerkers van Viking een andere manier om het spel tot ‘leven’ te brengen op kantoor.

De creatie van een heus Mario-kunstwerk

Met een paar lege muren en in totaal 6223 post-its ging het team aan de slag om het ultieme nostalgische Mario beeld te recreëren, namelijk het volledige eerste level van de Mario-reeks. Als je het over passie hebt!

Maar zo een muur leg je niet zomaar ff aan, daar komt toch net iets meer bij kijken. Viking heeft dan ook zelf het nodige toegelicht op hun blog. Het volledige item vindt je op; http://blog.vikingdirect.nl/mario-meer-dan-6000-post-its/ 

Foto’s

Men heeft ook de nodige foto’s beschikbaar gemaakt van het proces via; https://www.dropbox.com/sh/8zqj90046qbmtvr/AABP2-loG7eQYPWX2jbZY6A7a?dl=0 

Video

Maar waarom voor de foto’s gaan als men er ook een video voor heeft gemaakt;

First of, hats of (ja pun intended) voor Viking voor dit leuke nieuws en het delen daarvan met ons, dat wordt zeker gewaardeerd! Sowieso maken wij even gebruik van dit moment om andere partijen met leuk Nintendo nieuws om ons vrijblijvend je content te sturen.

Andere bedrijven

Uit eigen ervaring weten we dat Google er ook wat van kan. Op mijn voorgaande werk waren we op bezoek geweest bij Google in Barcelona waar een dergelijke vorm van kunst ook de muren sierde.

Wat vinden jullie, moeten meer bedrijven zulke leuke zaken gaan doen? 

Mocht NintendoReporters ooit groeien naar wat we zouden willen dan gaan we de challenge van een Nintendo themed wall ook zeker weten aan, dat kunnen we je wel zeggen.

Ad