Nintendo – Mario Party Superstars – 5-Seconde Focus Challenge

Nintendo – Mario Party Superstars – 5-Seconde Focus Challenge

Wilt u uw aandachtsspanne verbeteren? Je kunt het nu weer afstemmen met Mario en zijn vrienden!

Nintendo heeft een nieuwe video uitgebracht voor Mario Party Superstars, de ‘5-Second Focus Challenge’, waarin kijkers worden aangespoord om aandacht te schenken aan verschillende momenten uit de game voordat ze enkele eenvoudige vragen beantwoorden.

video
play-rounded-fill

Over Mario Party Superstars

Alle supersterren zijn uitgenodigd! De Mario Party-serie keert terug met vijf beroemde borden uit de Mario Party 64-spellen. Race om zoveel mogelijk sterren te verzamelen (terwijl je je tegenstanders saboteert) op borden zoals het heldere Space Land of het griezelige Horror Land! Onderbreek een game en begin waar je was gebleven om in je eigen tempo te feesten! In Mario Party kunnen de getijden plotseling veranderen, dus blijf alert, feestgangers. Alle modi zijn ook online speelbaar!

In Mt. Minigames kun je 100 iconische minigames van Nintendo 64- en Nintendo GameCube-games spelen, evenals andere.

Probeer eens een met sterren bezaaid assortiment minigames uit de Mario Party-franchise. Er gaat niets boven de laatste te zijn die in Bumper Balls staat of het eerste team uit de duisternis in Dungeon Duos, of je nu geld spaart voor sterren in bordspelmodus of geniet van een van de 7 modi van Mt. Minigames. Alle minigames worden bestuurd met knoppen, dus je kunt de Joy-Con-controller of een Nintendo Switch Pro-controller of een Nintendo Switch Lite-systeem gebruiken om te spelen.

Of je het nu viert met lokale of internationale beroemdheden, je zult het fantastisch vinden.

Met hetzelfde systeem, lokaal draadloos of internet, kun je altijd en overal een feestje houden. Terwijl je over het bord racet en sterren verdient, kun je stickers gebruiken om je medespelers te complimenteren of te irriteren. Alle modi maken online multiplayer mogelijk, dus je kunt een paar minigames of een wedstrijd van 30 beurten spelen met je vrienden. Overwinning is heerlijk (en sterren pakken geeft voldoening), waar ter wereld je ook bent.

Ad