Blasphemous II versie 1.1.0-update: op de speler gerichte patch-opmerkingen en verbeteringen

Blasphemous II versie 1.1.0-update: op de speler gerichte patch-opmerkingen en verbeteringen

Samenvatting:

De Blasphemous II versie 1.1.0-update is er, met een groot aantal door spelers aangestuurde verbeteringen en bugfixes. Duik in deze uitgebreide gids om de patch-opmerkingen te verkennen, ontdek hoe feedback van spelers de game heeft gevormd en begrijp de belangrijkste veranderingen die je Blasphemous II-ervaring verbeteren.


Blasphemous II versie 1.1.0-update

In de steeds evoluerende wereld van gaming is feedback van spelers van onschatbare waarde. Ontwikkelaars luisteren, leren en reageren op de behoeften van de gemeenschap, en dat is het geval met Blasphemous II. De nieuwste update van de game, versie 1.1.0, is een bewijs van deze samenwerkingszin, met een groot aantal door spelers aangestuurde veranderingen, verbeteringen en bugfixes. In deze gedetailleerde gids duiken we in de patch-opmerkingen, ontdekken we wat er nieuw is en onderzoeken we de manieren waarop spelersfeedback Blasphemous II nog boeiender heeft gemaakt.

Speler Stunlock-problemen

– Spelersverlamming opgelost: een van de frustrerende problemen die in deze update worden aangepakt, is de kwetsbaarheid van de speler om verstrikt te raken in de gekwetste animatie wanneer hij in het nauw wordt gedreven door vijanden. Dit probleem is verholpen om de algehele game-ervaring te verbeteren.
– Verbeterde Iframes: Bepaalde treffers hadden minder onoverwinnelijkheidsframes, waardoor spelers zichtbaar bleven. De update breidt iframes uit na specifieke treffers om de veerkracht van spelers tegen pushback onder specifieke omstandigheden te vergroten.
– Superpantserperioden opnieuw in balans: Superpantserperioden zijn verfijnd om in bepaalde situaties betere weerstand tegen terugslag te bieden.

Andere spelersproblemen

– Inventaris- en wapenvakken: een probleem waarbij de wapenvakken van de speler niet overeenkwamen met de volgorde in het inventarismenu is opgelost, waardoor het spel soepeler verloopt.
– Dash Cancelling: de update elimineert de mogelijkheid van het ‘spammen’ van dash-gerelateerde effecten door een bug te repareren waarbij de speler een sprong naar een dash in het volgende frame kon annuleren nadat hij het dash had geïnitieerd.
РMomentumbehoud: voorheen konden spelers het momentum behouden nadat ze een luchtbarri̬re waren gepasseerd door middel van bepaalde acties, zoals het uitspreken van een couplet of het gebruiken van specifieke aanvallen. Dit is verholpen.
– Annulering van gezangen: onbedoelde manieren om een ​​gezang te annuleren, zoals het wisselen van uitgeruste wapens of interactie met ladders, zijn nu opgelost.
– Teleporterende spiegels: spelers kunnen nu teleporterende spiegels gebruiken, zelfs als ze worden aangevallen terwijl ze hurken, waardoor potentiële softlocks worden voorkomen.
– Exploits voor de dashlengte: Exploits waarmee spelers de dashlengte konden vergroten door de inventaris snel te openen en te sluiten, zijn verholpen.
РWapenwisselen: een bug die het vermogen van de speler om aan te vallen belemmerde bij het wisselen van wapen vlak voordat er van sc̬ne werd gewisseld, is opgelost.
РWarcenser Bell: Spelers kunnen nu opnieuw op een Warcenser Bell slaan als ze van sc̬ne wisselen vlak nadat ze erop hebben geslagen.

Wapenveredicto

– Oplossing voor visueel effect: Spelers zullen niet langer last hebben van een visuele bug waarbij het vuureffect van Veredicto actief blijft wanneer een ander wapen wordt uitgerust.
– Warcenser Ignition Strike: problemen met de herkenning van Warcenser Ignition Strike onder bepaalde omstandigheden zijn opgelost.
– Wierookvateffecten: een bug waarbij een van de wierookvateffecten (vuur of miasma) bleef bestaan ​​terwijl het andere zijn plaats had moeten innemen nadat de altaarstukstukken waren verwisseld terwijl het wierookvat was ontstoken, is opgelost.
– Fervor-aanpassing: de fervor die wordt verkregen door de gehurkte spin-aanval is verminderd.

Sarmiento & Centella

– Animatievergrendelingsfix: een bug die ervoor zorgde dat spelers vastzaten in de ‘Fondo’-aanvalsanimatie nadat deze werd uitgevoerd na een ‘Piercing Retribution’, is verholpen.
– Aanpassing van de schadebonus: de schadebonus van Verdadera Destreza bevat nu een mix van bliksem- en doordringende schade. Deze wijziging handhaaft dezelfde totale schade voor de meeste aanvallen, met verhoogde schade voor aanvallen waarbij VD-tellers worden uitgegeven.
– Wapenannulering: Windows voor wapenannulering, inclusief de Silver Nail-aanval, is herzien voor een betere responsiviteit.

Ruego Al Alba
– Weight of Sin-oplossing: de snelle meervoudige treffers van Weight of Sin op vijanden waar hij doorheen ging en onbedoelde schade veroorzaakten, is nu opgelost.

Bazen

– Afhankelijkheid van overlijden van speler: Bazen kunnen niet langer sterven nadat de speler is gedood, wat een consistentere ervaring oplevert.
– Radames Boss Room: een probleem waarbij spelers dood konden gaan als ze de baaskamer van Radames binnengingen als ze hurkten, is opgelost.
– Benedicta: Spelers zullen niet langer sterven nadat ze Benedicta hebben verslagen als ze hurken.
– Orospina: een bug waarbij spelers dood konden gaan nadat ze Orospina hadden gedood door door gaten aan de zijkanten van haar arena te vallen, is nu opgelost.
– Odón’s soldaten: problemen opgelost met betrekking tot Odón’s soldaten die niet goed stierven na de dood van de baas en het kiezen van de Banner-beweging zonder dat er soldaten aanwezig waren.
– Sínodo’s Arena: Spelers worden niet langer buitengesloten van de Sínodo’s arena.
– Svsona en Infanta: problemen opgelost waarbij spelers Svsona en Infanta konden aanvallen voordat hun gevechten begonnen.

Balans

– Gevechten in het midden tot het late spel: Verschillende gevechten in het midden tot het late spel zijn opnieuw gebalanceerd om een ​​consistentere moeilijkheidsgraad te bieden.
– Benedicta: Benedicta’s aanvalsschade en HP zijn verhoogd.
– Odón’s gevecht: Odón’s gevecht heeft aanzienlijke veranderingen ondergaan, met verhoogde HP en aanvalsschade, samen met een verbeterd reactievermogen.
– Svsona: de aanvalsschade en HP van Svsona zijn verhoogd.
– Eviterno: de eerste fase van Eviterno is nu korter en de aanvalsschade is licht verhoogd.

Vijanden

– Acoliet- en sacristische vijanden: er zijn veranderingen aangebracht in hun aanvalsgedrag, waardoor ze na het opladen een opening tussen zichzelf en de muren achterlaten. Problemen met contactschade zijn opgelost.
– Esquilon: Esquilon’s aanvalsaanval slaat de speler nu achter de vijand, en spelers kunnen tijdens bepaalde animaties door de vijand heen rennen. Problemen met contactschade zijn opgelost.
– Censer Spinner: aanvalswaarden zijn correct toegewezen.
– Afgeschermde reuzenvijanden: treffers op het zwakke punt worden niet langer afgeschermd. Visuele bugs met hun aanvalsanimatie terwijl ze verdoofd zijn, zijn opgelost.
– Tijdstopeffect: vijanden die in arena’s worden voortgebracht, worden niet langer in de tijd bevroren als de speler de kamer betreedt met een actief tijdstopeffect.
– Stone Hand-vijanden: Stone Hand-vijanden blijven niet langer stationair.
– Owl Lady Enemies: Owl Lady-vijanden kijken nu goed naar de speler als ze van achteren worden aangevallen.
– Heilige Ridderprojectielen: Heilige Ridderprojectielen verdwijnen niet langer halverwege de cast.
– Vlammenwerper-vijanden: prestatieproblemen veroorzaakt door vlammenwerper-vijanden zijn opgelost.
– Stone Head Enemy’s projectielen: de projectielen van de Stone Head vijand zullen niet langer vertragen als ze een helling afgaan.
– Vijandelijke spawnlocaties: sommige vijanden verschijnen nu voor kisten in plaats van erachter.
– Vijandelijke arena’s: problemen opgelost waarbij sommige vijandelijke arena’s problemen veroorzaakten als de vijanden werden gedood nadat de speler al was gestorven.
– Vijandelijke projectielen: een bug opgelost waarbij sommige vijandelijke projectielen spawnden terwijl hun hitboxes waren uitgeschakeld.

– Vliegende vijanden: visuele bugs opgelost met vliegende vijanden tijdens een tijdstopeffect.
– Vijandelijke executies: visuele bugs bij vijandelijke executies gecorrigeerd.
– Lopende standbeelden: Lopende standbeelden zullen niet langer sterven zonder hun schild te breken.
– Feedback bij het afweren: Verbeterde feedback van spelers bij het afweren van een Chandelier-projectiel.
– Flying Hand Enemy: Verbeterd gedrag en projectiel van de Flying Hand-vijand.
– Gevechtsarena’s: nieuwe vijandelijke spawn-effecten toegevoegd voor betere zichtbaarheid en bewustzijn.

Items

– Gebeden: sommige gebeden die gedurende een bepaalde periode actief blijven, bevatten nu een straf voor vurige winst terwijl het effect actief is.
– Bloedende kroon: schade verlaagd van 34 naar 24 mystieke schade per tik.
– Seguiriya voor het geheugen van je ogen: actieve tijd teruggebracht van 6 seconden naar 3,5 seconden.
– Jabera To The Poison of Jealousy: verschillende wijzigingen, waaronder nieuwe graphics, aanpassingen aan de schade en verbeterd gedrag.
– Mirabra’s van de terugkeer naar de haven: visuele bugs en problemen met betrekking tot het gebedsmenu opgelost.

Rozenkranskralen
– Elementaire weerstandskralen: weerstandsbonuswaarden voor elementaire weerstandskralen in het late spel zijn verlaagd om te voorkomen dat uitdagingen in het late spel worden gebagatelliseerd.
– Beitelgegraveerde wondrozenkrans: deze rozenkrans zal niet langer per ongeluk een geheim ontdekken in Manor of the Embroideries.

Resonanties
– Slachten: de toename van de vurigheid terwijl het effect actief is, wordt met 90% verminderd.
– Vloeibare tijd: de toename van de hartstocht terwijl het effect actief is, wordt met 90% verminderd. Effectduur gewijzigd van 3 naar 2 seconden.
– SpellBlade: Wijzigt nu het bonusschadetype van Sarmiento en Centella Verdadera Destreza correct in Mystic voor al hun aanvallen.
– Tweede wind: een visuele bug opgelost waarbij de resonantie ‘Tweede wind’ ervoor zorgde dat het genezende effect tweemaal zichtbaar was bij gebruik van een genezende fles.

Prestaties
– Veiligheidsmaatregelen: veiligheidsmaatregelen toegevoegd om ervoor te zorgen dat specifieke prestaties op de juiste manier worden toegekend nadat aan de ontgrendelingsvoorwaarden is voldaan.

UI

– Muiszichtbaarheid: een bug opgelost waarbij de muis zichtbaar bleef op de pc.
– Levensbalken: Levensbalken van vijanden in de ‘Twee Manen’-zone zijn nu zichtbaar.
– In-game vensters: in-game vensters worden nu correct uitgelijnd met het scherm.
– Creditsachtergrond: Creditsachtergrond vult nu het hele scherm.
– ToA-indicator: een ToA-indicator (Tears of Atonement) toegevoegd voor sommige NPC-vragen waarvoor betaling vereist is.
– Kaartproblemen: diverse problemen met betrekking tot de kaart opgelost.
– Weight of Guilt-tutorial: de Weight of Guilt-tutorial verschijnt nu, zelfs als het oorspronkelijke wapen Ruego Al Alba was.

NPC’s

– Yerma-verhaallijn: verschillende problemen opgelost die verband houden met de Yerma-verhaallijn.
– Kleine NPC-problemen: verschillende kleine problemen met betrekking tot NPC’s opgelost.

Lokalisatie

– Tekstrevisies: er zijn meerdere tekstrevisies gemaakt in alle talen voor verbeterde duidelijkheid en nauwkeurigheid.

Levels

– Onzichtbare platformoplossing: een onzichtbaar platform verwijderd in de ‘Crimson Rains’-zone.
– Softlock-preventie: Softlock-problemen opgelost in specifieke gevechtsarena’s.
– Botsingsoplossingen: botsingsproblemen opgelost.
– Arena-beloningen: Zorg ervoor dat spelers ontbrekende beloningen ontvangen als ze tegelijkertijd met de laatste vijand worden gedood.

Prestaties

– Vsync-storingen: problemen opgelost die optraden na het activeren van Vsync op bepaalde monitoren.
– Verbeterde prestaties: verbeterde spelprestaties voor zowel console- als pc-versies.

Consolespecifiek

– Berekening van speeltijd: er is een probleem opgelost op Xbox en Switch waarbij de speeltijd rekening hield met consolebeperkingen.
– Probleem met switchpauze: een probleem opgelost op Switch waarbij een pauze optrad bij het aanroepen en sluiten van de inventaris.
– Switch Video-probleem: een probleem opgelost op Switch waarbij een willekeurig frame verscheen voordat video’s werden afgespeeld in het Weapons Memories-menu.
– Switch Tabletop-modus: een probleem opgelost bij Switch in tabletop-modus waarbij zowel de draadloze controller als de Joy-Cons tegelijkertijd rommelden.

Veelgestelde vragen
  • 1. Hoe krijg ik toegang tot de Blasphemous II versie 1.1.0-update?
    • De update zou beschikbaar moeten zijn via het standaard updateproces van uw gamingplatform. Zorg ervoor dat je game verbinding heeft met internet en controleer op updates.
  • 2. Kan ik bepaalde prestaties nog behalen als ik vóór de update problemen heb ondervonden?
    • Ja, de update bevat veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat specifieke prestaties correct worden toegekend nadat aan de ontgrendelingsvoorwaarden is voldaan.
  • 3. Wat waren de belangrijkste veranderingen die zijn aangebracht in baasgevechten halverwege en laat in de game?
    • Gevechten in het midden tot laat in de game zijn opnieuw gebalanceerd om een ​​consistentere moeilijkheidsgraad te bieden. Er zijn specifieke wijzigingen aangebracht aan baas HP, aanvalsschade en reactievermogen.
  • 4. Hoe heeft de feedback van spelers de ontwikkeling van Blasphemous II versie 1.1.0 beïnvloed?
    • Feedback van spelers speelde een cruciale rol bij het vormgeven van deze update. Veel van de veranderingen en bugfixes zijn rechtstreeks geïnspireerd op de input van de community.
  • 5. Zijn er wijzigingen in de prestaties van de game in deze update?
    • Ja, de update bevat verbeteringen aan de prestaties van de game voor zowel console- als pc-versies, waardoor de algehele game-ervaring wordt verbeterd.