Delphox komt naar Pokemon Unite

Delphox komt naar Pokemon Unite

Delphox, een dual fire-type en psychic-type Pokemon, zal deelnemen aan teamgebaseerde gevechten in Pokemon Unite op zowel de Nintendo Switch als iOS- en Android-apparaten.

Het nieuws is gepost via het officiƫle Pokemon Unite-account en de Delphox-weergave ziet er fantastisch uit. Delphox verscheen voor het eerst in Pokemon X & Y, dat in 2013 op het Nintendo 3DS-systeem werd uitgebracht. Delphox zal in de vroege uurtjes van 9 juni beschikbaar zijn voor Europese gamers.

Over Delphox

Delphox is een vosachtige tweevoetige PokĆ©mon. Het is gekleed in een grote bontjas die op een gewaad lijkt. Het grootste deel van deze “mantel” is donker karmozijnrood, met roodoranje, vlamachtige patronen naar de knieĆ«n toe. Een klein plukje witte vacht bedekt zijn middengedeelte, dat wordt begrensd door een gele vacht die van zijn schouders naar beneden loopt. Het heeft een lange rode vacht op zijn onderarmen die op mouwen lijken, en zijn handen en voeten zijn donkergrijs met respectievelijk drie klauwende vingers en tenen. Een geelharige staart steekt uit zijn “gewaad”. Het heeft geel haar op zijn hoofd en een langere witte vacht op zijn wangen. Het heeft karmozijnrode ogen en een smalle, roze snuit.

Elk oor heeft drie plukjes roodoranje haar die eruit steken. Wanneer zijn mond open is, kunnen twee puntige tanden op zijn bovenkaak worden gezien.

Delphox houdt een stok vast die hij hanteert alsof het een toverstaf is. Bij gebruik is de punt van de stick verlicht, en wanneer niet, is deze verborgen in zijn mouwachtige vacht. Delphox richt zijn aandacht op de vlam aan het uiteinde van zijn toverstok om een ā€‹ā€‹geconcentreerde gemoedstoestand te ontwikkelen die hem in staat stelt in de toekomst te kijken. Het kan zijn mentale vermogens gebruiken om zijn vijanden te vangen in een verzengende draaikolk die 5.400 graden Fahrenheit (3.000 graden Celsius) kan bereiken.