Digital Foundry – Fire Emblem Engage technische analyse

Digital Foundry – Fire Emblem Engage technische analyse

Digital Foundry heeft een laatste exemplaar van Fire Emblem: Engage gespeeld, en ze zijn tevreden en beweren dat de game een belangrijke stap voorwaarts is in termen van grafische kwaliteit van Fire Emblem: Drie Huizen. De visuele esthetiek en algehele prestaties van Fire Emblem: Three Houses waren niet om over naar huis te schrijven, ondanks het feit dat de game een fantastische toevoeging aan de franchise was.

Fire Emblem: Engage, het nieuwste deel in de Fire Emblem-serie, heeft een grafische revisie ondergaan met dank aan Intelligent Systems, wat heeft geresulteerd in de productie van een spel dat niet alleen kleurrijker is, maar ook competitief met het modernere Paper Mario : Oorspronkelijke koning. Voor het geval je het je afvroeg: de resolutie van Fire Emblem: Engage is 972p in gedockte modus en iets minder dan 720p in draagbare modus. De game draait in beide modi vaak met 30 frames per seconde. Hieronder volgen enkele fragmenten uit het artikel die hier kunnen worden gevonden voor uw leesplezier.

video
play-rounded-fill

Fire Emblem Engage hoogtepunten van technische analyse

“Ondanks de vele dingen die Three Houses goed deed, heb ik altijd de indruk gehad dat de presentatie ontbrak in vergelijking met de andere inzendingen. De game lijdt aan een aantal problemen, waaronder een ingetogen kleurenpalet , een buitengewoon eenvoudig achtergrondontwerp zonder verlichting en personages met dunne, aliased randen. Als je er echt op aankomt, is het geen goed uitziende game, maar de ontwikkelaar, Intelligent Systems, heeft hier een stamboom als Paper Mario: The Origami King is een prachtig spel.

“Wat de resolutie betreft, vielen de meeste pixeltellingen die ik uitvoerde iets onder de 1080p, vaak in de buurt van 972p of daaromtrent.” De oorspronkelijke resolutie van de Switch in draagbare modus is eigenlijk iets lager dan 720p, maar dankzij anti-aliasing ziet het beeld er uiteindelijk veel schoner uit. Daarom is de volledige visuele presentatie van de game een grote kracht.

Ook de prestaties zijn verbeterd ten opzichte van Three Houses. Er is een beoogde framesnelheid van 30 frames per seconde (fps), net als in de vorige game; maar deze keer wordt het betrouwbaarder onderhouden, wat een aanzienlijk voordeel is in combinatie met de verbeterde visuele kwaliteit. Ik vind het nodig om te melden dat er een bepaald onderdeel van het spel is dat vaak glitches heeft, en dat is het overgangspunt. Elke keer dat dit gebeurt, is er in wezen een kleine pauze in de actie die zich uit als stotteren. Dit is echter een fantastische functie die is opgenomen in Three Houses. Het zoomt feilloos in vanaf het slagveld naar het gevechtsperspectief. Afgezien hiervan lijkt de algemene prestatie echter constanter dan in Three Houses, zowel in de gekoppelde als in de draagbare vorm.

Over het algemeen ben ik tevreden met de technologische vooruitgang die is geboekt in vergelijking met de vorige inzending. Het ziet er veel beter uit en voelt veel beter aan dan de uitstekende maar huiselijke Three Houses, terwijl het ook veel van de prestatieproblemen oplost die laatstgenoemde teisterde, inclusief de lange laadtijden. Ook al is het geen technisch meesterwerk, Fire Emblem Engage is een geweldig voorbeeld van een game die goed past bij de esthetiek en gameplay van de Switch.

Over Fire Emblem Engage

De Fell Dragon is opgestaan!

Dit deel in de Fire Emblem-serie speelt zich af op het continent Elyos, dat is verdeeld in vier koninkrijken die rond een centraal heilig land draaien. Duizend jaar geleden vochten de mensen van Elyos en de Fell Dragon een bloedig conflict uit.

De inwoners van Elyos zochten de hulp van emblemen, of helden van andere planeten, om hen door het conflict heen te loodsen. De emblemen verenigden de soldaten van alle naties in een enkele strijdmacht die uiteindelijk de Fell Dragon versloeg en gevangen zette. Er zijn echter aanwijzingen dat de Fell Dragon weer uit het graf kan opstaan…

Ad