Disney Dreamlight Valley – Missions in Uncharted Space

Disney Dreamlight Valley – Missions in Uncharted Space

Naast het uitbrengen van een video voor de Disney Dreamlight Valley Missions in Uncharged Space-update, heeft Gameloft specifieke details gegeven over wat er daadwerkelijk in de update zal worden opgenomen.

Er zijn patch-opmerkingen voor de technische kant van de zaak verzonden, die u hier kunt vinden als u geïnteresseerd bent. Dit artikel bespreekt de opname van Bonnie’s kamer als een nieuw rijk samen met Buzz Lightyear en Woody, evenals het nieuwe Festive Star Path, seizoensmateriaal en aanpassingen die zijn aangebracht door input van de community.

video
play-rounded-fill

Over missies in de onbekende ruimte

Bereid je voor op het betreden van een heel nieuw rijk door in te krimpen!

Het is geen geheim dat er een nieuwe Realm-deur op het punt staat te openen in het Dream Castle; deze brengt je naar Bonnie’s kamer, de huidige schuilplaats voor een bekend paar helden van speelgoedformaat: Buzz Lightyear en Woody! Het feit dat je bij het betreden van dit rijk items kunt ontdekken die groter zijn dan het leven – of die je bent gekrompen tot speelgoedformaat – maakt het uniek in zijn soort. Bekijk onze eerder uitgebrachte clip die werd getoond tijdens de gamesshowcase van 2022 op de D23 Expo om een ​​glimp op te vangen van wat je te wachten staat!

Zodra Buzz en Woody zijn teruggekeerd naar het dorp, help je Buzz bij zijn inspanningen om de steun van de inwoners van Dreamlight Valley te verkrijgen om de eerste Star Command-buitenpost in de regio te creëren, en help je Woody ook bij het leren van de magie van jeugdherinneringen. Je staat ook voor een verrassing als je samen met Donald Duck de oorzaak van een storing in het gehucht probeert te achterhalen, wat uiteindelijk leidt tot de komst van een nieuwe bewoner die van buiten de sterren komt!

Het begin van een heel nieuw sterrenpad!

Je krijgt genoeg kansen om in de vakantiestemming te komen met de release van het nieuwe Festive Star Path. Dit pad is tot de nok toe gevuld met nieuwe en exclusieve items die je zullen helpen om gezellig en warm te worden in Dreamlight Valley. Naast het decoreren van je dorpen met huizen voor onze nieuwe helden uit Disney’s Toy Story, heb je ook genoeg mogelijkheden om je dorpen te versieren met huizen voor onze nieuwe helden uit Disney’s Toy Story.

Naast gloednieuwe outfits, meubels en accessoires, wordt het Feestelijke Sterrenpad geleverd met een gloednieuwe functie genaamd Droomstijlen. Met deze functie kun je Mickey Mouse en Merlin verkleden in unieke “Dream Style” vakantie-outfits.

Seizoensgebonden inhoud

Terwijl je je klaarmaakt om de feestdagen door te brengen met al je Disney- en Pixar-vrienden, ben je van plan een sneeuwpop te maken, over de ijzige toppen van Frosted Heights te trekken of nieuwe gerechten te leren die geschikt zijn voor het seizoen? In Missions in Uncharted Space is de beslissing uiteindelijk aan jou, maar houd er rekening mee dat we niet van plan zijn om daar te stoppen. U kunt zich verheugen op vreugdevolle bijeenkomsten om de komst van het vakantieseizoen later in de maand december te markeren. De feestdagen staan ​​voor de deur!

Wijzigingen geïnitieerd door de community

We zijn zo verheugd om deze tweede update vol verhalen en inhoud met onze fans te delen; wat echter meer is, is dat we er ook voor hebben gezorgd dat we naar je mening hebben geluisterd en de tijd hebben genomen om het spel vorm te geven met de feedback van onze spelers in gedachten. We hopen dat je net zoveel van deze update zult genieten als wij! Het volgende is een korte lijst van de wijzigingen en toevoegingen die u kunt verwachten in deze update:

We hebben een Dag/Nacht-schakelaar toegevoegd, zodat spelers van over de hele wereld op hun gemak kunnen genieten van de prachtige zonsopgangen en zonsondergangen die Dreamlight Valley te bieden heeft. Deze update is eenvoudigweg cosmetisch en heeft op geen enkele manier invloed op de gameplay.

De eerste personageskins, die eerder door spelers werden ontgrendeld als onderdeel van onze verlanglijstcampagne (link om op blog te posten), zijn nu toegankelijk in de Valley! Binnen het Festive Star Path ontdek je niet één maar twee gloednieuwe “Dreamlight Styles” waar Mickey en Merlin uit kunnen kiezen.

Maakt u zich zorgen over de impact die het aanhouden van de lichten in uw huis kan hebben op het milieu? Je hebt nu de mogelijkheid om de vloer- en wandlampen aan en uit te zetten.

Je bent nu vrij om met Ariel om te gaan. We kunnen niet wachten om te horen over alle spannende dingen die jullie samen doen.

Het lijkt erop dat Kristoff het aantal items dat te koop is bij zijn stand heeft verhoogd. Onder de nieuwe items die kunnen worden verkregen, zijn ijzerstaven.

Wil je snel toegang krijgen tot al je Star Path-inhoud? Maansteen-uitbreidingsbundels kunnen nu als aanvullende optie worden gekocht.