Disney Dreamlight Valley – Scar’s Kingdom update gedetailleerd

Disney Dreamlight Valley – Scar’s Kingdom update gedetailleerd

Gameloft heeft informatie gestuurd over de Scar’s Kingdom-update voor Disney Dreamlight Valley, evenals een trailer. Met de update kunnen spelers de zonovergoten savannes van het Sunlit Plateau-bioom verkennen, waar ze Scar uit The Lion King kunnen ontmoeten.

video
play-rounded-fill

Scars koninkrijk

In ‘Scar’s Kingdom’ is het zonovergoten plateau, een beroemde savanne, in gevaar! De Zuil van Verzorging, die vroeger de sleutel was om het Plateau groen en gezond te houden, is opgedroogd en wordt nu geblokkeerd door duistere en mysterieuze magie. Om het Plateau weer tot leven te brengen, moet je samenwerken met Scar, die in de val zat terwijl The Forgetting Dreamlight Valley vernietigde en probeerde de Pride Lands over te nemen. Misschien wil je ook je Royal Pickaxe meenemen, want je gaat naar een nieuw gebied diep in de mijnen van het Plateau om de Pillar of Nurturing te repareren en de oorzaak van het probleem te vinden, terwijl je de minder oprechte bedoelingen van Scar moet aanpakken. .

Het schurkensterrenpad wordt geïntroduceerd.

Naast Scar’s Kingdom-content vind je een nieuw Sterrenpad op de Evenementenpagina. Deze heeft een slechte vibe. Je moet je duistere kant laten zien en vrienden maken met de slechteriken die in de Valley wonen, of op zijn minst met hen omgaan. Terwijl je je werk doet voor het evenement, krijg je tokens die je kunt gebruiken om speciale items te kopen op basis van Halloween- en Disney-schurken. Het kan soms goed zijn om slecht te zijn.

Seizoensgebonden inhoud

Met Halloween in aantocht zijn er nieuwe dingen in de Scrooge Shop en nieuwe dingen die je op je werkbank kunt maken. We hebben ook een aantal trucs en traktaties gepland. Houd ons in de gaten voor meer nieuws.

Wijzigingen aangebracht door de community

Met alle nieuwe verhaal-, seizoens- en Star Path-content in Update 1, wilden we even de tijd nemen om enkele van de wijzigingen die we in de game hebben aangebracht op basis van feedback van de community te benadrukken. Tijdens Early Access is het erg belangrijk voor ons team en de toekomst van de game om te horen wat onze gepassioneerde community te zeggen heeft. We zijn iedereen zo dankbaar die de tijd heeft genomen om ons te vertellen wat ze denken, of het nu gaat om hun eigen ervaringen of ideeën voor nieuwe functies. Hier zijn enkele van de veranderingen en toevoegingen waar u naar uit kunt kijken in Update 1:

We hebben de manier waarop bliksem eruitziet in het spel veranderd, omdat veel spelers het niet konden zien.

We hopen dat nu iedereen kan genieten van de stormen in de game. Planten die door de regen water krijgen, blijven water geven nadat de regen is gestopt. Dit betekent dat zelfs je planten nu meer van de regen zullen genieten.

Bereid je voor om op Ariel te lijken en match je haar met nog meer van je outfits. We hebben je meer haarkleurkeuzes gegeven om mee te spelen.

We weten hoeveel je van je huisdieren houdt, dus hebben we een manier toegevoegd waarop je met ze kunt communiceren! Geef je huisdieren wat aandacht omdat ze je volgen terwijl je 99 Okra hebt geplant. Ze verdienen het.

Donald Duck heeft eindelijk ontdekt hoe hij op het land moet lopen. Je zult merken dat hij minder onhandig is en minder snel zal vallen en een aanval krijgt als hij dat doet.

Herinner je je de tool voor het maken van Avatars nog? Je vertelde ons dat je de fotomodus leuk vond, dus hebben we veel van dezelfde functies toegevoegd aan Disney Dreamlight Valley. We zijn verheugd om al je nieuwe foto’s te zien.

Ad