DOOM Eternal – Horde Mode Trailer, Versie 6.66 Update

DOOM Eternal – Horde Mode Trailer, Versie 6.66 Update

Bethesda Softworks en ontwikkelaar id Software hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende Horde-modus van DOOM Eternal.

De Horde-modus is een vervanging voor de geannuleerde Invasion-modus van de game en wordt gelanceerd naast BATTLEMODE 2.0 en twee nieuwe masterniveaus in de versie 6.66-update. Deze update is momenteel gepland voor 26 oktober, hoewel het niet duidelijk is of deze datum ook de Nintendo Switch-versie bevat.

video
play-rounded-fill

Over de Horde-modus

Oorspronkelijk was Doom Eternal bedoeld voor invasies in Dark Souls-stijl, waardoor andere spelers in je spel konden springen en met je konden rotzooien als een krachtige demon. Maar in juli 2021 trok id Software de stekker uit dat plan, daarbij verwijzend naar de onvoorziene gevolgen van de pandemie en werken op afstand, en verschoof in plaats daarvan de aandacht naar het maken van een horde-modus voor één speler. Nog meer inhoud is meer inhoud toch?

Over DOOM Eternal

Raze Hell

DOOM® Eternal, de bekroonde game en volgens GameRevolution “een van de beste first-person shooters ooit”, komt naar de Nintendo Switch. DOOM Eternal, ontwikkeld door id Software en Panic Button, is het directe vervolg op DOOM®, winnaar van The Game Awards’ Best Action Game van 2016.

Hell’s legers zijn de aarde binnengevallen. Word de Slayer in een epische singleplayer-campagne om demonen in verschillende dimensies te verslaan en de uiteindelijke vernietiging van de mensheid te stoppen. Het enige waar ze bang voor zijn… ben jij.