Eternal Threads: Time’s Tapestry ontrafelen – Releasedatum 23 mei 2024

Eternal Threads: Time’s Tapestry ontrafelen – Releasedatum 23 mei 2024

Samenvatting:

Eternal Threads, een meeslepend verhalend avonturenspel, wordt op 23 mei 2024 gelanceerd voor de Nintendo Switch. Spelers beginnen aan een reis door de tijd en navigeren door ingewikkelde keuzes en gevolgen om de loop van de geschiedenis te veranderen. Met zijn innovatieve gameplay-mechanica en meeslepende verhaallijn belooft Eternal Threads een onvergetelijke ervaring voor spelers die de mysteries van de tijd willen ontrafelen.


Eternal Threads – Releasedatum 23 mei 2024

Eternal Threads, ontwikkeld door Secret Mode en Cosmonaut Studios, heeft eindelijk een releasedatum gekregen voor de Nintendo Switch: 23 mei 2024. Deze aankondiging komt na jaren van verwachting sinds de eerste onthulling van de game. Eternal Threads staat klaar om spelers een unieke en meeslepende verhalende avonturenervaring te bieden die anders is dan alle andere.

Verhaallijn en setting

Eternal Threads speelt zich af in mei 2015 in Noord-Engeland en dompelt spelers onder in een tijdrovend verhaalavontuur. Het verhaal draait om een ​​tragische woningbrand waarbij zes mensen om het leven kwamen. Spelers nemen de rol aan van een agent die de corruptie in de tijdstroom moet oplossen. In plaats van simpelweg de brand te voorkomen, moeten spelers echter de keuzes manipuleren die de huisgenoten in de week voorafgaand aan het evenement hebben gemaakt om hun overleving te garanderen.

video
play-rounded-fill

Er is een nieuwe trailer met releasedatum voor Eternal Threads beschikbaar, waarin de unieke gameplay-mechanismen en meeslepende verhaallijn van de game worden getoond. De game zal bij release te koop zijn in de Nintendo Switch eShop voor $ 19,99.

Gameplay-mechanismen

Tijdmanipulatie

Een van de kernmechanismen van Eternal Threads is tijdmanipulatie. Spelers hebben de vrijheid om een ​​zevendaagse tijdlijn vóór de tragische brand te verkennen, waarbij ze gebeurtenissen en beslissingen naar eigen inzicht kunnen wijzigen. Dankzij dit vermogen om de tijd te manipuleren, kunnen spelers verborgen geheimen ontdekken, de loop van de gebeurtenissen veranderen en uiteindelijk de levens van de huisgenoten redden.

Keuze en gevolgen

Elke beslissing die in Eternal Threads wordt genomen, heeft gewicht, omdat keuzes verstrekkende gevolgen hebben. Spelers moeten omgaan met morele dilemma’s en onvoorziene gevolgen terwijl ze ernaar streven de best mogelijke uitkomst voor alle betrokken personages te vinden. Elke gemaakte keuze geeft vorm aan het verhaal en beïnvloedt het lot van de personages, wat leidt tot meerdere vertakkende verhaallijnen en eindes.

Verkenning

Eternal Threads moedigt verkenning aan, waardoor spelers vrijelijk door de tijdlijn kunnen reizen en gebeurtenissen vanuit verschillende perspectieven kunnen observeren. Spelers kunnen gebeurtenissen uit het verleden opnieuw bekijken, beslissingen wijzigen en in realtime getuige zijn van de rimpeleffecten van hun acties. De game biedt een niet-lineaire verhaalervaring, waardoor spelers de vrijheid hebben om het verhaal op hun eigen manier te benaderen.

Belangrijkste kenmerken

Meerdere tijdlijnen

Eternal Threads beschikt over meerdere tijdlijnen, die elk voortkomen uit verschillende beslissingen van de personages. Spelers kunnen deze tijdlijnen in elke gewenste volgorde verkennen, waarbij ze bij elke playthrough nieuwe verhaallijnen en mogelijkheden ontdekken. De game biedt een rijke en dynamische verhaalervaring die evolueert op basis van de keuzes van de speler.

Verhaallijnen van karakters

De game draait om zes hoofdpersonages, elk met hun eigen unieke achtergrondverhaal en motivaties. Spelers kunnen ervoor kiezen om de individuele verhaallijnen van deze personages te volgen en diep in hun leven en relaties te duiken. Het onderling verbonden karakter van de verhaallijnen van de personages voegt diepte en complexiteit toe aan het algehele verhaal.

Forensische detectivebenadering

Naast de traditionele gameplay-aanpak kunnen spelers in Eternal Threads een forensische detective-aanpak hanteren. Door de uiteindelijke uitkomsten van het verhaal te observeren en terug te werken langs de tijdlijn, kunnen spelers aanwijzingen ontdekken, gebeurtenissen samenvoegen en de mysteries ontrafelen die in het verhaal verborgen zijn. Dit onderzoekende gameplaymechanisme voegt een extra laag diepte en intriges toe aan de gameplay-ervaring.

Conclusie

Eternal Threads belooft een boeiende verhalende avonturenervaring te bieden die spelers uitdaagt om kritisch na te denken, moeilijke beslissingen te nemen en de complexiteit van tijd en consequenties te verkennen. Met zijn innovatieve gameplay-mechanismen, rijke verhalen en meeslepende sfeer zal Eternal Threads zeker een blijvende indruk op spelers achterlaten, lang nadat de credits zijn verschenen.

Veelgestelde vragen
 • Vraag 1: Kan ik mijn beslissingen in Eternal Threads wijzigen?
  • A1: Ja, spelers kunnen eerdere gebeurtenissen opnieuw bekijken en hun beslissingen zo vaak wijzigen als ze willen, waardoor meerdere playthroughs en verschillende uitkomsten mogelijk zijn.
 • Vraag 2: Hoeveel eindes zijn er in Eternal Threads?
  • A2: Eternal Threads heeft meerdere eindes, elk beïnvloed door de keuzes van de speler gedurende het spel. Het aantal mogelijke eindes hangt af van de beslissingen die de speler neemt.
 • Vraag 3: Is Eternal Threads een spel voor één speler?
  • A3: Ja, Eternal Threads is een verhalend avonturenspel voor één speler en biedt een solo-game-ervaring gericht op het vertellen van verhalen en de keuze van de speler.
 • Vraag 4: Zal ​​Eternal Threads beschikbaar zijn op andere platforms dan de Switch?
  • A4: Momenteel is aangekondigd dat de game alleen op de Nintendo Switch zal verschijnen. Eventuele toekomstige platformreleases zullen door de ontwikkelaars worden aangekondigd.
 • Vraag 5: Hoe lang duurt de gameplay-ervaring in Eternal Threads?
  • A5: De lengte van de gameplay in Eternal Threads varieert afhankelijk van de verkenning en besluitvorming van de speler. Gemiddeld kan een enkele playthrough variëren van enkele uren tot meer dan twaalf uur, gezien de niet-lineaire verhaalstructuur van de game.