Fire Emblem Engage – Fire Emblem For All overzicht

Fire Emblem Engage – Fire Emblem For All overzicht

Nintendo heeft een nieuwe gameplay-trailer voor Fire Emblem Engage beschikbaar gesteld. De titel van de video is “Fire Emblem For All”, en het doel ervan is om beginners van de franchise een overzicht te geven van de belangrijkste gameplay-elementen. Dit omvat de op strategie gebaseerde, turn-based gameplay, evenals de rollenspelelementen en de kenmerkende nadruk van de game op het ontwikkelen van verbindingen.

video
play-rounded-fill

Er is voor elk wat wils in de Fire Emblem-serie, of je nu nieuw bent in het spel of een doorgewinterde veteraan bent! Fire Emblem biedt een verscheidenheid aan gameplay-opties, waardoor spelers hun perfecte leger kunnen aanpassen en kunnen socialiseren met andere spelers tijdens het spel.

Over Fire Emblem Engage

Roep de emblemen aan en neem controle over je lot!

Het is tijd om de Fallen Dragon onder ogen te zien! Tijdens het spelen van Fire Emblem Engage op de Nintendo Switch krijg je de kans om te ontwaken als de goddelijke draak en te vechten met legendarische helden om het continent Eylos te verdedigen.

Vooruit en voorwaarts de strijd in!

Ontdek de strategische mogelijkheden die voor jou op het slagveld liggen.

Embleem, doe mee!

Verwerf de vaardigheden die nodig zijn om legendarische helden op te roepen om naast je te vechten.

De strijd om Elyos is net begonnen.

De legendarische helden die bekend staan ​​als Emblems schenken onvoorstelbare kracht aan de persoon die eens in de duizend jaar alle 12 Emblem Rings heeft. Alear, de Goddelijke Draak van de profetie, komt tevoorschijn net als het ritueel op het punt staat te beginnen om de ringen terug te halen en de vrede in het land te herstellen.

Aan de andere kant is Sombron, de Fell Dragon en een oude tegenstander van de Divine Dragon, ook wakker geworden en zoekt hij naar de ringen voor zijn eigen snode voordeel. Het enige dat tussen Sombron en volledige vernietiging staat, zijn Alear en degenen die trouw zijn aan de Goddelijke Draak…

Terwijl het wiel draait, moet je het leger van de Goddelijke Draak leiden door een reeks tactische, turn-based conflicten die verspreid zijn over het continent Elyos. Om met je helden de overwinning te behalen, moet je je aanvallen zorgvuldig plannen en elke held opdracht geven zijn eigen unieke technieken en wapens te gebruiken.

Elk conflict is uniek en vraagt ​​om een ​​onderscheidende tactiek en manier van denken. Op het rastergebaseerde slagveld moet je de tegenstander overwinnen door strategisch gebruik te maken van het terrein, waar je je helden plaatst en de speciale vaardigheden die ze allemaal bezitten.

Zie, de dappere krijgers van de overlevering!

Je kunt een beroep doen op legendarische helden die bekend staan ​​als emblemen om je te helpen in gevechten als je genoeg embleemringen hebt verzameld en ze op de juiste manier hebt gebruikt. Je kunt ieders unieke wapens en vaardigheden gebruiken, maar je kunt ook met ze samenwerken om jouw kracht met die van hen te combineren en nog formidabeler te worden.

Als je het tij van het gevecht in jouw voordeel wilt keren, rust je helden dan uit met embleemringen en laat je de kracht van de emblemen door ze heen stromen. Helden kunnen ook relaties aangaan met emblemen, die, naarmate het niveau van de helden stijgt, hen toegang geven tot een nog breder scala aan vaardigheden.

Leer uw tegenstander.

Als het op vechten aankomt, is de wapendriehoek alles! Elke vorm van wapen heeft een voorsprong op de andere, waarbij zwaarden een voordeel hebben ten opzichte van bijlen, bijlen een voordeel hebben ten opzichte van speren en speren een voordeel hebben ten opzichte van zwaarden. Als je een tegenstander raakt met het juiste wapen, kun je hem voor die beurt “breken” en voorkomen dat hij een tegenaanval uitvoert.

Helden die gebruik maken van speciale kunsten zullen een voorsprong hebben op hun tegenstanders die bogen, boekdelen en zwaarden gebruiken. Maar wees voorzichtig! Onthoud dat dezelfde regel ook geldt voor je soldaten en dat je de tegenstander geen enkel voordeel mag geven.

Vecht het uit op je eigen manier.

Personaliseer je gameplay met verschillende spelmodi en moeilijkheidsgraden die zijn ontworpen voor spelers met verschillende vaardigheidsniveaus. Er zijn normale, moeilijke en gekmakende modi beschikbaar, en spelers die een meer ontspannen ervaring willen, kunnen zelfs Auto-Battle gebruiken om het spel automatisch de gevechten voor hen te laten beheren.

In de Klassieke modus zijn gedode vrienden voorgoed verdwenen, terwijl ze in de Casual-modus na een gevecht weer tot leven worden gewekt. Als je een belangrijke fout maakt tijdens een gevecht, kun je eenvoudig het Draconic Time Crystal gebruiken om de tijd om te keren en de confrontatie opnieuw aan te gaan. Het kan echter maar op een beperkt aantal manieren worden gebruikt, dus denk vooruit!

Waar is de Somniel?

Tijdens de downtime tussen gevechten dient de Somniel als je uitvalsbasis en biedt het een omgeving waarin jij en je metgezellen verschillende bezigheden kunnen ondernemen. Voordat je verder gaat met de volgende taak, is dit de ideale locatie om je soldaten nog een laatste keer bijeen te roepen.

Je kunt dingen kopen in de winkel, investeren in naburige koninkrijken in ruil voor beloningen, of naar het café reizen om andere helden te ontmoeten. Hiervoor is ook het Bulletin Board beschikbaar. Je kunt ook nieuwe talenten krijgen door interactie met de emblemen die je in de ringkamer hebt verzameld.

Er wacht een nieuwe taak

Extra taken buiten het hoofdverhaal, bekend als paralogen, komen voor je beschikbaar naarmate je verder komt in het hoofdverhaal. Deze extra missies brengen hun eigen gevaren met zich mee, maar ze hebben ook potentiële beloningen die de inspanning de moeite waard maken. U kunt er zo veel of zo weinig aannemen als u nodig heeft!

Het conflict duurt nog steeds voort.

Asynchrone online gevechten kunnen op je wachten in de Tower of Trials in de Somniel. Je kunt je eigen kaarten bouwen om gevechten van andere spelers in Outrealm Trials te delen en te ervaren, of je kunt relay-tickets gebruiken om Relay Trials te spelen, waarin jij en andere spelers om de beurt samenwerken om doelen te bereiken.

De releasedatum voor Fire Emblem Engage op Nintendo Switch is vastgesteld op 20 januari 2023.