Fire Emblem Engage – Maak kennis met Seadall

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Seadall

Seadall is het nieuwste speelbare personage dat wordt beschreven voor de rollenspelvideogame Fire Emblem Engage, die opnieuw een personage heeft geïntroduceerd.

video
play-rounded-fill

Video credits; Nintendo Everything

Maak kennis met Seadall

Seadall, een bekende danseres uit Solm, heeft een gracieuze elegantie en een geheel eigen mystiek. Omdat hij een geweldige waarzegger is, kan hij een glimp opvangen van de toekomst van zijn kameraden.

In de Dancer-klasse begint Seadall voor het eerst aan zijn avontuur in Fire Emblem Engage. Een verleidelijke dans wordt hier uitgevoerd door deze getalenteerde artiest. Bovendien hebben dansers de mogelijkheid om het danscommando te gebruiken op vrienden van wie de beurt al is afgelopen, waardoor die bondgenoten nog een keer kunnen bewegen.

De Goddelijke Draak is weer ontwaakt.

In het conflict tegen de Fell Dragon werkten vier koninkrijken en helden van andere planeten samen om deze formidabele vijand te verslaan en een einde te maken aan dit grote kwaad. Na duizend jaar begint dit zegel te falen en staat de Fell Dragon op het punt weer bij bewustzijn te komen. Als een Goddelijke Draak moet je je missie volbrengen, namelijk alle 12 embleemringen verwerven en de vrede herstellen op het continent van Elyos, door gebruik te maken van een breed scala aan methoden en uitgebreide personalisatie-opties.

Ga de strijd aan met legendarische figuren uit eerdere titels in de Fire Emblem-serie.

In dit geheel nieuwe hoofdstuk van de Fire Emblem-serie kun je de kracht van Emblem Rings gebruiken om moedige helden als Marth en Celica op te roepen, en je kunt hun macht aan die van jezelf toevoegen.

Vecht op een manier die anders is dan voorheen.

Door mee te doen kun je wapens, talenten en andere items van deze legendes gebruiken tijdens gevechten, naast het samensmelten van je uiterlijk. De tactische, turn-based gevechten zijn teruggebracht en er is een gloednieuw systeem genaamd Engage aan het spel toegevoegd om meer niveaus aan de strategie te geven.

Welkom bij Somniel

Ontdek de drijvende utopie van Somniel, dat dient als je operationele basis en ver boven het continent Elyos is gepositioneerd. Het biedt een aantal verschillende faciliteiten en activiteiten waar de speler aan kan deelnemen, zodat ze hun vriendschappen kunnen ontwikkelen en zich kunnen voorbereiden op dreigende conflicten.

Investeer in de uitbreidingspas om uw voordelen te vergroten.

Je kunt je moed op de proef stellen in meer Divine Paralogues, extra Emblem-personages en accessoires verdienen en een gloednieuw verhaal beleven met extra personages en plaatsen als je alle vier de golven van de Fire Emblem Engage Expansion Pass premium downloadbare contentpakketten koopt.

De releasedatum van Fire Emblem Engage op de Nintendo Switch is vastgesteld op 20 januari 2023.

Ad