Fire Emblem Engage – Maak kennis met Tiki

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Tiki

Tiki, wiens opname in Fire Emblem Engage mogelijk werd gemaakt door de Season Pass van de game te kopen, is het onderwerp van de nieuwste personage-introductie van de game.

Tiki, ook wel bekend als het Dragon Princess Emblem, is een lief klein meisje dat via haar afkomst verwant is aan de Divine Dragons.

video
play-rounded-fill

Video credits: Nintendo Everything

Maak kennis met Tiki

Tijdens een level omhoog zal het veel eenvoudiger zijn om de statistieken van een personage te laten stijgen dankzij de Sync-mogelijkheid “Starsphere’s Protection” die Emblem Tiki heeft. Het wordt aanbevolen dat u haar armband uitrust op een vriend of bondgenoot wiens kracht u aanzienlijk wilt vergroten.

Als Emblem Tiki in de verloofde staat is, heeft hij toegang tot een wapen genaamd ‘Eternal Claw’. Het vergemakkelijkt de uitvoering van kritieke aanvallen effectiever.

Terwijl Tiki verloofd is, kan hij vechten als een draak dankzij het “Shapeshift”-talent dat hij in zijn arsenaal heeft. Ze krijgt een verhoging van +5 voor al haar statistieken en Build wanneer ze verandert in een draak.

De “Divine Dragon’s Blessing”-aanval die Emblem Tiki gebruikt als onderdeel van zijn Engage-fase geeft een opstandingssteen aan een van zijn nabije bondgenoten. Als je gezondheidsbalk 0 bereikt, als je een opstandingssteen hebt, word je eenmaal weer tot leven gewekt. (Er mag slechts één opstandingssteen tegelijk aan een enkele eenheid worden geschonken.)

Over Fire Emblem Engage

In het conflict tegen de Fell Dragon werkten vier koninkrijken en helden van andere planeten samen om deze formidabele vijand te verslaan en een einde te maken aan dit grote kwaad. Na duizend jaar begint dit zegel te falen en staat de Fell Dragon op het punt weer bij bewustzijn te komen. Om je bestemming als goddelijke draak te vervullen, namelijk het terughalen van de embleemringen en het herstellen van de vrede op het continent van Elyos, moet je gebruik maken van een breed scala aan technieken en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden.

Deze week, op 20 januari 2023, komt de videogame Fire Emblem Engage beschikbaar voor de Nintendo Switch.