Fire Emblem Engage – Maak kennis met Zelkov

Fire Emblem Engage – Maak kennis met Zelkov

Het meest recente personage dat in Fire Emblem Engage wordt gepresenteerd, is Zelkov, die het middelpunt vormt van deze specifieke presentatie. Het is gemeld dat Zelkov, een koninklijke soldaat van Elusia en Ivy’s vazal, kalm en methodisch is in zijn benadering van zijn taken.

video
play-rounded-fill

Video credits: Nintendo Everything

Maak kennis met Zelkov

Bovendien lijkt het alsof alles wat hij zegt een geheime interpretatie heeft. In Fire Emblem Engage begint Zelkov zijn avontuur als lid van de Thief-klasse. Degenen die deze klasse hebben, kunnen snel bewegen, zijn bedreven in het gebruik van dolken en zijn bedreven in het openbreken van sloten.

Het lijkt erop dat Zelkov een breed scala aan interesses heeft, en hij is altijd op zoek naar iets om zichzelf in te verliezen en zijn hart in te leggen.

Over Fire Emblem Engage

Het is tijd om de Fallen Dragon onder ogen te zien!

In Fire Emblem Engage voor Nintendo Switch moet je een beroep doen op de emblemen om Elyos en zijn inwoners te redden.

Het volgende hoofdstuk in de Fire Emblem-serie speelt zich af in Elyos, een continent dat is verdeeld in vier koninkrijken en met een heilige regio in het midden van dit alles. Ooit waren de mensen van Elyos en de Fell Dragon verwikkeld in een bloedig conflict dat duizend jaar duurde.

Emblemen, helden van andere planeten, werden opgeroepen om de mensen van Elyos te helpen terwijl ze in dit conflict verwikkeld waren. Strijders uit alle landen bundelden hun krachten om de Fell Dragon te verslaan terwijl ze werden geholpen door de emblemen. Uiteindelijk wonnen ze en waren ze in staat om de draak effectief te kooien. Aan de andere kant zijn er nu aanwijzingen dat de Fell Dragon binnenkort nieuw leven kan worden ingeblazen…

Krijg de rol van Alear, de Goddelijke Draak, die duizend jaar na het einde van het conflict wakker wordt zonder zich hun vorige bestaan ​​te herinneren. Het is absoluut noodzakelijk dat je gehoor geeft aan de oproep tot wapens en deelneemt aan strategische rollenspellen met je vrienden om de heropleving van de Fell Dragon te stoppen.

Je kunt je kracht op het slagveld versterken door een beroep te doen op de emblemen die zich in unieke embleemringen bevinden. Deze emblemen bevatten Marth, Celica en andere helden uit eerdere games in de Fire Emblem-serie. Als Alear en hun vrienden deze ringen dragen, kunnen ze de kracht van deze emblemen lenen, waardoor hun statistieken toenemen of ze toegang krijgen tot vaardigheden die nog krachtiger zijn. Helden kunnen ook “aangaan” met emblemen, waardoor ze hun krachten kunnen combineren en speciale aanvallen kunnen ontketenen om tegen hun vijanden te strijden.

De spannende reis is net begonnen! Terwijl je ernaar streeft de wereld te redden, kom je in elk land een grote verscheidenheid aan vrienden en vijanden tegen, ontdek je de emblemen die in de ringen zijn verborgen en versterk je de relaties tussen de personages.

De releasedatum van Fire Emblem Engage op de Nintendo Switch is vastgesteld op 20 januari 2023.