Mega Man Battle Network Legacy Collection – Extra Features trailer

Mega Man Battle Network Legacy Collection – Extra Features trailer

Een gloednieuwe trailer voor de Mega Man Battle Network: Legacy Collection is gepubliceerd door Capcom. In de teaser met de titel ‘Additional Features’ zien we twee aankomende toevoegingen aan de game.

video
play-rounded-fill

Videocredits: Gematsu

De “Buster MAX”-modus verhoogt de schade van Mega Man’s buster met een factor 100, waardoor het gemakkelijker wordt om netgevechten te versnellen zodat spelers zich kunnen concentreren op het plot, en de opname van alle 499 patchkaarten, kaarten die exclusief zijn uitgegeven in Japan die in de games kunnen worden gescand, zijn ook primeurs.

Over Mega Man Battle Network Legacy Collection

Capcom’s Mega Man Battle Network Legacy Collection is een compilatie van tactische rollenspellen.

In 2023 wordt de Mega Man Battle Network Legacy Collection uitgebracht op moderne systemen, waaronder de Switch, PlayStation 4 en pc via Steam, met alle tien Mega Man Battle Network-games, samen met grafische filters en ander bonusmateriaal.

Network Navigators (of kortweg NetNavi) zijn computerprogramma’s die in de nabije toekomst verbonden wereld van Net Society worden gebruikt om alles te overzien, van broodroosters tot stadsstroomsystemen. Dit is de setting voor Mega Man Battle Network. Het internet heeft veel dingen gemakkelijker gemaakt, maar het heeft ook geleid tot een tsunami van cybercriminaliteit die onze beschaving op elk niveau ondermijnt. Je speelt de rol van Lan Hikari en gebruikt je eigen Personal Electronic Terminal (PET) en zijn NetNavi, MegaMan.EXE, om cybercriminelen te stoppen. MegaMan.EXE staat onder controle van de speler terwijl hij het internet doorkruist, vijanden bestrijdt in een op rasters gebaseerd systeem en zijn krachten opwaardeert met Battle Chips tot het punt waarop hij zelfs de meest kwaadaardige virussen kan vernietigen.

Kenmerken

Top tien. UITSTEKENDE games – De volledige lijst met games in de Mega Man Battle Network Legacy Collection is als volgt en kan worden gekocht als een enkel digitaal volume of in tweeën worden gesplitst.

Mega Man Battle-netwerk

Mega Man Battle Network 2

Mega Man Battle Network 3 Wit

Mega Man Battle Network 3 Blauw

Mega Man Battle Network 4 Red Sun

Mega Man Battle Network 4 Blue Moon

Mega Man Battle Netwerk 5 Team Protoman

Mega Man Battle Network 5 Teamkolonel

Mega Man Battle Network 6 Cybeast Gregar

Mega Man Battle Network 6 Cybeast Falzar

Luister naar een van de meer dan 180 nummers in de muziekspeler van een van de 10 titels van het spel.

De galerij heeft meer dan duizend concept art, karaktertekeningen en officiële afbeeldingen, die allemaal toegankelijk zijn voor Network Navigators.

In het gedeelte ‘Mystery Data’ vindt u mogelijk originele illustraties van eerdere gebeurtenissen en foto’s van gelicentieerde merchandise van de huidige generatie Mega Man-games.

Filters voor duidelijkere graphics Spelers kunnen filters van hogere kwaliteit kiezen om minder pixelvorming te ervaren en te genieten van duidelijkere graphics. Als een speler de Battle Network-games wil zien zoals ze bedoeld zijn, hoeft hij alleen maar de filters uit of aan te zetten.

Op 14 april 2023 kun je de Mega Man Battle Network Legacy Collection kopen.

Ad