Mega Man Battle Network Legacy Collection – Inclusief online gevechten, chiphandel en meer

Mega Man Battle Network Legacy Collection – Inclusief online gevechten, chiphandel en meer

Capcom bevestigde op TGS2022 dat de aanstaande Mega Man Battle Network Legacy Collection online functies zal hebben zoals online gevechten en chiphandel met andere spelers. Capcom zei ook dat een ingesproken 3D Mega Man. EXE zal er zijn om spelers te helpen hun weg te vinden door de menu’s van de game.

Over Mega Man Battle Network Legacy Collection

Gevechtsroutine, klaar! Uitvoeren!

Mega Man Battle Network Legacy Collection komt in 2023 naar Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc. Bereid je voor op online gevechten, chiphandel en meer met een nieuwe.bat(ch) met informatie over functies die in de werkt.

We zijn verheugd te kunnen bevestigen dat alle tien games in de Mega Man Battle Network Legacy Collection online functies zullen hebben. Dit werd zojuist aangekondigd op Tokyo Game Show 2022 door de regisseur van de game, Masakazu Eguchi, die velen van jullie kennen als Mr. Famous.

We laten Mr. Eguchi—oeps, we bedoelen Mr. Famous—je er meer over vertellen in dit transcript van zijn toespraak op de Tokyo Game Show:

“Gevechtsroutine, klaar! Uitvoeren! Iedereen, het is lang geleden! Het is Mr. Well-Known!

Met de Mega Man Battle Network Legacy Collection is Mega Man Battle Network terug op het TGS-podium. Sinds Mega Man Battle Network 6 bijna 17 jaar geleden uitkwam, ben ik zo blij je meer te kunnen vertellen over Battle Network!

Sinds de Legacy Collection een tijdje geleden werd aangekondigd, is ons team erg geïnspireerd door alle opwinding op sociale media. Nu, ik weet zeker dat jullie je allemaal iets afvragen… toch? Je hebt gelijk, de online werkt!

Wees niet bang. We zijn altijd verbonden, wat er ook gebeurt! We werken aan het toevoegen van online functies aan elk spel, zoals online gevechten en het verhandelen van chips. In deze game zijn we nog steeds gelinkt.

Ik zou je graag meer willen vertellen over deze prachtig opnieuw gemaakte laboratoriumjas, maar dat is alles wat ik nu kan zeggen. We zullen meer details delen in een toekomstige presentatie. “Dat is alles wat meneer Famous te zeggen heeft!”

En daar gaat hij… Hij komt zeker terug. Hij lijkt altijd een manier te vinden om er interessant uit te zien, en zijn laboratoriumjas is daar een belangrijk onderdeel van.

Niet al het nieuws dat we vandaag moeten delen, gaat echter over online functies. Net zoals Lan Hikari en MegaMan. Lan’s PET, of Personal Terminal, is een 3D MegaMan die wordt gebruikt om EXE-bestanden aan te sluiten. EXE zal met je praten terwijl het je door het spelselectiescherm en de galerij leidt. Als je op een handheld-systeem speelt, is het net alsof je je eigen PET hebt. Als je met MegaMan wilt praten, druk dan op… nou, je weet waarschijnlijk wat je moet doen.

Dat is alles wat we nu hebben, maar je kunt het laatste nieuws krijgen door je NetNavi te wijzen op de officiële Mega Man Twitter-, Facebook-, Instagram- en YouTube-kanalen. Mega Man Battle Network Legacy Collection zal in 2023 beschikbaar zijn op Switch, PS4 en pc.