More Mega Man Battle Network collection details onthuld

More Mega Man Battle Network collection details onthuld

Capcom en Koch Media hebben meer details onthuld over de aanstaande Mega Man Battle Network Legacy Collection, die naar verwachting in april wordt uitgebracht. Deze collectie zal zeker de interesse wekken van spelers die de langlopende franchise volgen.

De collectie bevat niet alleen de negen games die de hele serie vormen, maar ook updates en nieuwe functies die de algehele kwaliteit van leven verbeteren. Inbegrepen in de collectie zijn functies zoals optionele filters met hoge resolutie, Network Navigators voor artwork uit de Battle Network-franchise, Mystery Data voor exclusieve illustraties van eerdere games en evenementen samen met officiële gelicentieerde goederen, en ten slotte een muziekspeler met meer dan 180 nummers van alle tien games samen. Op 14 april kun je de Mega Man Battle Network Legacy Collection kopen.

Over Mega Man Battle Network collection

Inkomende transmissie: in 2023 uploadt de Mega Man Battle Network Legacy Collection alle tien games in de Mega Man Battle Network-serie, inclusief grafische filters en aanvullende bonuscontent, naar de huidige consoles, zoals de Nintendo Switch, PlayStation 4, en pc’s met Steam. Deze platforms worden ondersteund door de Legacy Collection. De volledige lijst met games die zijn opgenomen in de Mega Man Battle Network Legacy Collection kan worden gekocht als onderdeel van twee verschillende digitale volumes. Deze spellen zijn als volgt:

  • Mega Man™ Battle-netwerk
  • Mega Man™ Battle Network 2
  • Mega Man™ Battle Network 3 Wit
  • Mega Man™ Battle Network 3 Blauw
  • Mega Man™ Battle Network 4 Red Sun
  • Mega Man™ Battle Network 4 Blue Moon
  • Mega Man™ Battle Network 5 Team Protoman
  • Mega Man™ Battle Network 5 Teamkolonel
  • Mega Man™ Battle Network 6 Cybeast Gregar
  • Mega Man™ Battle Network 6 Cybeast Falzar

De gebeurtenissen van Mega Man Battle Network vinden plaats in de niet al te verre toekomst in een onderling verbonden wereld die bekend staat als Net Society. Deze samenleving vertrouwt op computerprogramma’s die Network Navigators (of kortweg NetNavi) worden genoemd om alles te beheren, van hun broodroosters tot de elektriciteitsnetten van hun steden. De komst van het netwerktijdperk heeft geleid tot een tsunami van cybercriminaliteit die alle niveaus van de samenleving aantast, ondanks het feit dat het verantwoordelijk is voor allerlei gemakken. Spelers nemen de positie van Lan Hikari in deze spellen in, gebruikmakend van hun persoonlijke terminal (of PET) en zijn NetNavi, MegaMan.EXE, om het op te nemen tegen degenen die verantwoordelijk zijn voor deze cybercriminaliteit. De spelers nemen de controle over MegaMan.EXE terwijl hij over het internet navigeert, deelneemt aan gevechten op een grid en Battle Chips gebruikt om destructieve vaardigheden te ontwikkelen die zelfs de meest kwaadaardige virussen kunnen elimineren.

De Mega Man Battle Network Legacy Collection bevat filters met een hoge resolutie die optioneel zijn en kunnen worden gebruikt om de hoeveelheid pixelvorming in de grafische weergave van de game glad te strijken en te verminderen. Als een speler liever geniet van de Battle Network-spellen met hun originele esthetiek, hebben ze de mogelijkheid om de filters op elk moment in of uit te schakelen. Daarnaast krijgen Network Navigators toegang tot de Gallery van de collectie, die meer dan duizend verschillende concept art, karaktertekeningen en officiële illustraties bevat. In het gebied “Mystery Data” vindt u zeldzame afbeeldingen van eerdere evenementen en afbeeldingen van gelicentieerde merchandise uit deze periode van Mega ManTM-games. Meer dan 180 nummers van elk van de 10 titels zijn opgenomen in de muziekspeler, dus je kunt naar een aantal deuntjes luisteren terwijl je naar alle kunst kijkt als je dat wilt.

Ad