Neurodeck komt 17 Maart

Neurodeck komt 17 Maart

Indie-studio Tavrox Games en uitgever Goblinz Publishing hebben Neurodeck voor Nintendo Switch aangekondigd.

Neurodeck wordt beschreven als een duistere fantasiedekbouwer met roguelite-elementen, en vertoont veel gelijkenis met Slay The Spire. Spelers moeten een stapel “kaarten voor mentale gevechten” maken en verschillende fobieën aannemen die zich manifesteren als sinistere monsters.

Het wordt op 18 maart gelanceerd voor zowel Nintendo Switch als pc.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Neurodeck

Neurodeck, een wilde mix van deckbouwer en roguelite, is een sfeervol kaartspel over het bestrijden van innerlijke angsten die zich manifesteren als griezelige monsters, ondersteund door delicate en suggestieve handgetekende illustraties.

In Neurodeck moeten spelers een arsenaal aan mentale gevechtskaarten bouwen, maken en beheersen om echte fobieën te bestrijden, en verschillende speelbare personages ontdekken met hun eigen verhaallijn, angsten en eigenschappen om te ontgrendelen.

Gemakkelijk te begrijpen voor nieuwelingen en met voldoende diepgang voor doorgewinterde fans van deckbouwers. Neurodeck biedt herspeelbaarheid en moedigt spelers aan nieuwsgierig te zijn en verschillende benaderingen uit te proberen, waardoor ze worden beloond met nieuwe resultaten voor hun acties.

Functies:

  • Vecht tegen je innerlijke angsten: vecht tegen de vele vormen van fobieën, van mannelijkheid, een kolossale schaduw die gloeit van woede tot de minachtende menigte die agorafobie is.
  • Bewapen je geest: bouw een arsenaal aan mentale gevechtskaarten op. Ontgrendel unieke eigenschappen van activiteiten en enquêtes. Laat angstaanjagende combinaties los en laat je demonen voorgoed rusten.
  • Roguelite-deckbouwer: nederlaag is een startpunt om sterker te worden, waardoor je opnieuw kunt beginnen met toegang tot een groter aantal kaarten – en strategieën.
  • Herspeelbaarheid en diversiteit: ontdek een enorm scala aan kaarten die alle soorten psychologische coping-mechanismen omvatten, van lepelen tot argumenten – waardoor de strategie van elke nieuwe game verandert.
  • Een meta-verkenning van geestelijke gezondheid: de griezelige originele soundtrack, suggestieve handgetekende beelden en een diep persoonlijk verhaal creëren een opvallende sfeer die zorgt voor een diepgaande meta-verkenning van geestelijke gezondheid.