Pokemon Brilliant Diamond / Shining Pearl details en Hisuiaanse vormen voor Zorua en Zoroark Pokemon Legends: Arceus

Pokemon Brilliant Diamond / Shining Pearl details en Hisuiaanse vormen voor Zorua en Zoroark Pokemon Legends: Arceus

The Pokémon Company International en Nintendo hebben nieuwe details gedeeld over de videogames Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl. Ze onthulden ook nieuwe Hisuiaanse vormen voor Zorua en Zoroark in Pokémon Legends: Arceus.

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl verschijnen op 19 november 2021 en Pokémon Legends: Arceus wordt op 28 januari 2022 exclusief op de Nintendo Switch-systemen gelanceerd.

Nieuwe details Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl

Trainers kunnen een nieuwe video bekijken met de laatste informatie over Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl op het officiële Pokémon YouTube-kanaal. Beide games worden uitgebracht op vrijdag 19 november 2021 en zijn momenteel beschikbaar voor pre-order met speciale vroege-aankoopbonussen.

Van dinsdag 16 november 2021 tot zondag 21 november 2021 vindt er ook een herdenkingsevenement plaats in de game om de lancering van beide titels te vieren. Meer details zullen worden vrijgegeven op de officiële Pokémon GO Twitter-pagina evenals op de officiële Pokémon GO-blog. Nieuwe informatie die vandaag is onthuld, omvat ook het volgende.

De baas en commandanten van het mysterieuze team Galactic

Als spelers Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl verkennen, zullen ze zowel vrienden als tegenstanders tegenkomen.

Cyrus en Weavile

Een charismatische figuur die regeert over Team Galactic. Cyrus spreekt en handelt altijd met een rustige, logische houding. Hij verafschuwt de menselijke geest en emoties en vindt ze gebrekkig.

Mars en Purugly

Mars is een wilskrachtige commandant die een hekel heeft aan verliezen en trouw heeft gezworen aan Cyrus. Haar passie voor Pokémon leidt soms tot krachtige emotionele uitbarstingen. Haar partner Pokémon is Purugly.

Jupiter en Skuntank

Jupiter heeft iets mysterieus om zich heen. Ze is zeker bedreven in Pokémon-gevechten, maar ze is tot alles bereid – zelfs Pokémon van andere mensen stelen – om haar doelen te bereiken. Haar partner Pokémon is Skuntank.

Saturnus en Toxicroak

Saturnus is een coole en beheerste commandant. Ondanks dat hij een van de weinigen is die af en toe twijfelt aan de plannen van Cyrus, is Saturnus koud en emotieloos genoeg om zijn bevelen getrouw uit te voeren. Zijn partner Pokémon is Toxicroak.

De stoerste Pokémon-trainers in de stad: gymleiders

Candice en Abomasnow

Gymleider Candice van de Snowpoint City Gym gebruikt Pokémon van het type Ice, met Abomasnow aan het hoofd van haar team. Ze staat bekend als de Diamond Dust Girl en is een gepassioneerde Trainer die de waarde van focus echt benadrukt.

Volkner en Luxray

Gymleider Volkner van de Sunyshore City Gym gebruikt Pokémon van het type Electric, met Luxray aan het hoofd van zijn team. Er wordt gezegd dat hij de sterkste Gym Leader in de Sinnoh-regio is, maar hij verveelt zich door een gebrek aan harde uitdagers, dus besteedt hij zijn tijd constant aan het verbouwen van de Gym.

Legendarische Pokémon Uxie, Mesprit en Azelf

Deze drie legendarische Pokémon verschijnen in de mythen van de Sinnoh-regio. Volgens de mensen van Sinnoh is Uxie het Wezen van Kennis, Mesprit het Wezen van Emotie en Azelf het Wezen van Wilskracht. Hoe zullen deze drie Pokémon bij je avontuur worden betrokken?

Drie meren die de regio Sinnoh vertegenwoordigen

Sinnoh heeft drie meren gevuld met overvloedig water: Lake Acuity, Lake Verity en Lake Valor. Er wordt gezegd dat legendarische Pokémon op de bodem van deze meren sluimeren.

Pokémon Legends: Arceus

Naast de vroege-aankoopbonus van de Hisuian Growlithe Kimono Set, wordt het Baneful Fox Mask cadeau gedaan aan vroege kopers van Pokémon Legends: Arceus. Spelers kunnen dit unieke Baneful Fox Mask met Hisuian Zoroark-thema gebruiken terwijl ze genieten van hun avonturen in de Hisui-regio!

Introductie van de nieuw ontdekte Hisuiaanse vormen van Zorua en Zoroark

Hisuiaanse Zorua

Categorie: Hatelijke Fox Pokémon
Type: Normaal/Spook
Hoogte: 2’4″ (0,7 m)
Gewicht: 27,6 pond. (12,5 kg)

Hergeboren als een spooktype met behulp van de kracht van ondanks

Deze Zorua migreerden naar de Hisui-regio nadat ze door mensen uit andere landen waren verdreven, die de Pokémon schuwden vanwege het manifesteren van griezelige illusies. Maar de Zorua kwamen om, niet in staat om de barre Hisuiaanse omgeving en strijd met andere Pokémon te overleven. Hun slepende zielen werden herboren in deze Ghost-achtige vorm door de kracht van hun boosaardigheid jegens mensen en Pokémon.

Ze vermommen zich en voeden zich met de terreur van doelwitten

Als Hisuian Zorua een eenzame persoon of Pokémon ziet, kan de Zorua voor hen verschijnen in een gedaante die het uiterlijk van het doelwit nabootst. In tegenstelling tot de illusies van de eerder ontdekte vorm van Zorua, worden deze spookachtige nabootsingen gecreëerd met behulp van hatelijke kracht die wordt uitgezonden door de lange vacht op Hisuian Zorua’s hoofd, rond zijn nek en op zijn staart.

Hisuiaanse Zoroark

Categorie: Baneful Fox Pokémon
Type: Normaal/Spook
Hoogte: 1,6 m (1,6 m)
Gewicht: 160,9 pond. (73 kg)

Vervloekte illusies barsten los uit zijn volumineuze vacht

De hatelijke kracht van Hisuian Zoroark’s lange, kronkelende vacht projecteert angstaanjagende illusies – en kan ook fysieke schade toebrengen aan vijanden, waardoor hun lichaam van binnen en van buiten wordt beschadigd. En de illusies die Zoroark-projecten uiten, hebben uitdrukkingen van zo’n uiterste boosaardigheid jegens alles op deze wereld dat degenen die ze zien gek worden door de terreur.

Een Pokémon met een onverwachte zachte kant

Hisuian Zoroark is woest vijandig en agressief tegenover mensen en andere Pokémon. Maar het lijkt medelevend te zijn voor degenen die het als naaste of als familie beschouwt.

Ga voor meer informatie over Pokémon Legends: Arceus naar www.Pokemon.com/LegendsArceus