Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl – versie 1.1.2

Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl – versie 1.1.2

Er is een nieuwe update voor Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl uitgebracht, waarmee de remakes naar versie 1.1.2 zijn gebracht. De officiële patch-notes zeggen niet veel. Het enige dat Nintendo zegt, is dat ze “een aantal problemen hebben opgelost waardoor het spel onder bepaalde omstandigheden niet verder kon gaan” en dat “sommige problemen ook zijn opgelost voor een aangenamere gameplay”.

Waarschijnlijk opgelost in versie 1.1.2

  • Voorheen kon je “softlocked” worden om verder te gaan nadat je Snowpoint Gym hebt bereikt. Als je verkeerd bewoog, zou je vast kunnen zitten en de sportschool niet kunnen voltooien.
  • De bug waardoor je op het land kon surfen om de Mythische Pokemon Shaymin vroeg te krijgen, is verholpen.
  • Meerdere duplicatieproblemen waardoor je Pokemon kon klonen, zijn verholpen. Sommige hiervan hadden betrekking op menu’s, een andere op de Daycare. De storing waardoor dubbele items mogelijk zijn, is mogelijk nog steeds intact.
  • Er is door spelers op r/PokeLeaks gemeld dat gedupliceerde Pokemon in je spel zullen blijven na het updaten naar deze versie.

Over Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl

De spellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl spelen zich af in de regio Sinnoh. Rijk aan natuur, met de berg Coronet in het hart, is Sinnoh een land van vele mythen die door de eeuwen heen zijn doorgegeven.

De hoofdrolspeler

Een beroemde professor op het gebied van Pokémon Evolutie werft je aan om door de Sinnoh-regio te reizen om een ​​encyclopedisch record van Pokémon te voltooien dat bekend staat als een Pokédex. Kies je uiterlijk aan het begin van je avontuur.

Eerste partner-Pokémon

Voordat je op reis gaat, kies je Turtwig, Chimchar of Piplup als je eerste partner-Pokémon.

Turtwig
TYPE:GRAS
Gemaakt van aarde, de schaal op zijn rug hardt uit als hij water drinkt. Hij leeft langs meren.
Het onderneemt fotosynthese in zijn lichaam en maakt zuurstof aan. Het blad op zijn kop verwelkt als de Pokémon dorst heeft.

Chimchar
TYPE:BRAND
Het beklimt behendig steile kliffen om bovenop steile bergen te leven. Het vuur wordt gedoofd als het slaapt.
Zijn vurige achterkant wordt gevoed door gas dat in zijn buik wordt gemaakt. Zelfs regen kan het vuur niet doven.

Piplup
TYPE:WATER
Omdat hij erg trots is, heeft hij een hekel aan het aannemen van voedsel van mensen. Het dikke dons beschermt het tegen de kou.
Het leeft langs de kust in noordelijke landen. Hij is een ervaren zwemmer en duikt meer dan 10 minuten tijdens het jagen.

Word de kampioen

Terwijl je door Sinnoh reist en je Pokédex vult, daag je de sterkste Pokémon-trainers in elke stad uit: de Gym Leaders.

Versla Gym Leaders om Gym Badges te ontvangen als bewijs van je overwinningen. Verzamel alle acht Gym Badges om te strijden in de Pokémon League, waar de hoogste Trainers – de Elite Four en de Champion – wachten.

Win je een weg door de Pokémon League om de titel te verdienen die alleen aan de sterkste Pokémon Trainer: Champion is gegeven!

Ad