Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl en Pokemon Legends Arceus bestandsgroottes onthuld door Japanse Eshop-kaarten

Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl en Pokemon Legends Arceus bestandsgroottes onthuld door Japanse Eshop-kaarten

The Pokemon Company heeft de downloadgrootte voor Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl en Pokemon Legends Arceus onthuld. Deze informatie komt via de Japanse eShop-kaarten voor de spellen, die online zijn opgedoken.

Bestandsgroottes onthuld

Volgens de kaarten hebben Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl elk dezelfde bestandsgrootte van 10 GB. Ter vergelijking: de Japanse eshop-kaarten van Pokemon Sword And Shield vermeldden de game bij de lancering voor 10,3 GB.

Op de eshop-kaart voor Pokemon Legends Arceus staat dat de bestandsgrootte 7 GB is.

Is het allemaal waar?

Dit is echter in strijd met de gamepagina op de eshop in andere landen, waar de bestandsgrootte van de game 13 GB is. Op dit moment is het dus niet bekend welke van deze getallen de uiteindelijke bestandsgrootte voor de game is.

Houd er rekening mee

Natuurlijk veranderen de grootte van gamebestanden tegenwoordig vaak met de release van patches en updates op de lanceringsdag en daarna

Over Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl

Reis naar de regio Sinnoh

Ga op avontuur door de Sinnoh-regio op Nintendo Switch!

Avonturen in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl vinden plaats in de regio Sinnoh. Rijk aan natuur en met de torenhoge berg Coronet in het hart, is Sinnoh een land van vele mythen die door de eeuwen heen zijn doorgegeven. Je bezoekt veel verschillende locaties in de Sinnoh-regio, terwijl je ernaar streeft om de kampioen van de Pokémon League te worden.

Het originele verhaal is getrouw gereproduceerd en het gevoel voor schaal in de steden en routes van het origineel is zorgvuldig bewaard gebleven. Mensen die Pokémon Diamond en Pokémon Pearl hebben gespeeld, kunnen bekende plekken opnieuw bezoeken en bekende scènes opnieuw beleven. Voor degenen die voor het eerst door Sinnoh gaan, wachten er tal van nieuwe ontmoetingen en verrassingen.

Deze remakes bevatten gemakkelijk te begrijpen, spelervriendelijke gemakken van de moderne Pokémon-serie, plus close-up en persoonlijke Pokémon-gevechtsscènes.

Over Pokemon Legends Arceus

Vang, onderzoek en onderzoek wilde Pokémon om de eerste Pokédex in de Sinnoh-regio te maken en te voltooien in Pokémon Legends: Arceus, dat naar de Nintendo Switch komt. Pokémon Legends: Arceus eert de kerngameplay van eerdere Pokémon-games en voegt nieuwe actie- en RPG-elementen toe.

Een avontuur in het Sinnoh van vervlogen tijden

Je wordt naar de Sinnoh-regio gebracht, de setting voor Pokémon Diamond en Pokémon Pearl. Maar dit verhaal speelt zich af in een lang vervlogen tijdperk, voordat ideeën zoals een Pokémon-trainer zijn of een Pokémon League hebben zelfs maar bestonden. Overal vind je Pokémon die in het wild leven in barre omgevingen die zorgen voor een Sinnoh in tegenstelling tot de regio die je je misschien herinnert uit de tijd van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl.

Pokémon vangen

Om Pokémon te vangen in Pokémon Legends: Arceus, kun je ze observeren om hun gedrag te leren, dan voorzichtig naar boven sluipen, je Poké Ball richten en laten vliegen! Je kunt je bondgenoot-Pokémon ook laten vechten tegen wilde Pokémon die je hoopt te vangen. Gooi gewoon de Poké Ball terwijl je je bondgenoot-Pokémon in de buurt van een wilde Pokémon houdt, en je gaat naadloos de strijd aan en voert het bevel over je Pokémon door te kiezen uit bewegingen die hij kent.

Maak kennis met je eerste Partner Pokémon

Als je begint aan je avontuur om de eerste Pokédex in de regio te maken, kun je Rowlet, Cyndaquil of Oshawott als partner kiezen. Deze drie Pokémon kwamen aan met een Pokémon-professor, die ze tegenkwam tijdens onderzoeksexcursies naar verschillende regio’s.