Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl save data ontgrendelt Darkrai in Pokemon Legends Arceus

Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl save data ontgrendelt Darkrai in Pokemon Legends Arceus

The Pokemon Company heeft een bonus aangekondigd in Pokemon Legends Arceus voor spelers die Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl bezitten.

Spelers met opgeslagen gegevens voor Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl kunnen een Darkrai in Pokemon Legends Arceus ontvangen door een speciale missie te voltooien, evenals een speciale outfit op basis van het moderne Team Galactic.

Over Pokemon Legends Arceus

Een avontuur in het Sinnoh van vervlogen tijden

Vang, onderzoek en onderzoek wilde Pokémon om de eerste Pokédex van de Sinnoh-regio te creëren en te voltooien in Pokémon Legends: Arceus, die begin 2022 naar Nintendo Switch komt. Pokémon Legends: Arceus eert de kerngameplay van eerdere Pokémon-games en voegt nieuwe actie en RPG toe elementen.

Je wordt naar de Sinnoh-regio gebracht, de setting voor Pokémon Diamond en Pokémon Pearl. Maar dit verhaal speelt zich af in een lang vervlogen tijdperk, voordat ideeën zoals een Pokémon-trainer zijn of een Pokémon League hebben zelfs maar bestonden. Overal vind je Pokémon die in het wild leven in barre omgevingen die zorgen voor een Sinnoh in tegenstelling tot de regio die je je misschien herinnert uit de tijd van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl.

Pokemon Legends Arceus wordt op 28 januari 2022 gelanceerd voor Nintendo Switch.

Ad