Pokemon Legends Arceus – Wild Double Battles officiële gameplay

Pokemon Legends Arceus – Wild Double Battles officiële gameplay

The Pokemon Company heeft via AmazonMusicJP enkele nieuwe gameplay-previews van Pokemon Legends Arceus onthuld, terwijl fans ongeduldig uitkijken naar de officiële release van de game.

De clip werd getoond tijdens een officiële AmazonMusicJP-livestream voor THE REBEL’S eMPIRE, waardoor gamers een kijkje in de game konden nemen. Opmerkelijk is dat een deel van de film de speler laat zien tegenover twee wilde Pokemon tegelijkertijd, wat officieel bevestigt dat wilde dubbele gevechten, vergelijkbaar met de S.O.S. Gevechten getoond in Pokemon Sun en Moon, zouden beschikbaar zijn in het spel.

Bekijk wat Pokekalos TV erover te zeggen heeft:

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Legends Arceus

Terwijl de Pokémon-franchise zich uitbreidt naar een nieuw gebied, komen actie en rollenspellen samen.

Bereid je voor op een nieuw soort magnifiek Pokémon-avontuur in PokémonTM Legends: Arceus, een gloednieuwe game van Game Freak die actie en verkenning combineert met de RPG-oorsprong van de Pokémon-serie. Ga in het oude Hisui-gebied op verkenningstochten. Door de gewoonten van wilde Pokémon te bestuderen, erop te kruipen en een goed gerichte Poké BallTM te gooien, kun je ze vangen. Om soepel deel te nemen aan de strijd, gooi je de Poké Ball met je vriend Pokémon in de buurt van een wilde Pokémon.

Bouw de eerste Pokédex van het gebied in de Hisui-regio, die vroeger bekend stond als Sinnoh.

Je reis vindt plaats in de uitgestrekte natuurlijke schoonheid van het Hisui-gebied, waar je Pokémon moet bestuderen om de eerste Pokédex in de regio te voltooien. Mount Coronet rijst op vanuit het midden, aan alle kanten omringd door diverse ecosystemen. Mogelijk vind je in dit tijdperk nieuw gevonden Pokémon zoals Wyrdeer, een evolutie van Stantler, en nieuwe regionale vormen zoals Hisuian Growlithe, Hisuian Zorua en Hisuian Zoroark, lang voor de gebeurtenissen in de spellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl! Ontdek de mysteries van de mythische Pokémon Arceus langs de route.

Als hoofdrolspeler van het spel ontmoet je professor Laventon, een lid van het Galaxy Expedition Team dat de ecologie van Pokémon onderzoekt. Binnenkort kom je bij het Galaxy Team en werk je als lid van het Survey Corps. Jouw missie is om alle Pokémon-soorten in het gebied te ontmoeten!

Je vertrekt vanuit Jubilife Village om een ​​van de vele plaatsen in de Hisui-regio te onderzoeken nadat je een opdracht of een verzoek hebt gekregen en bereidt je voor op je volgende expeditie. Bepaald Pokémon-gedrag – of zelfs hele soorten – kan alleen onder bepaalde omstandigheden worden waargenomen, zoals op een bepaald tijdstip van de dag of bij specifieke weersomstandigheden. Van sommige Pokémon wordt gezegd dat ze zich gedragen op een manier die uniek is voor hun soort! Houd tijdens het verkennen je gezondheid in de gaten. Als je te veel schade oploopt door aanvallen van wilde Pokémon of vallen van hoge locaties, kun je niet verder!

Gevechten in het Hisui-gebied hebben ook enkele onderscheidende kenmerken. Voor het eerst in de serie kunnen je Pokémon bewegingen gebruiken die ofwel snel en behendig zijn, ofwel krachtig en sterk. Deze persoonlijkheden kunnen van invloed zijn op het aantal beurten dat Pokémon achter elkaar kunnen maken!

In het Hisui-gebied kun je nobele Pokémon vinden, uitzonderlijke Pokémon die een mysterieuze zegen hebben ontvangen. Deze heren zijn bijzonder sterk en de mensen in het gebied hebben veel respect voor hen. Maar nu zijn ze in een razernij gebracht door een vreemde gebeurtenis. Je moet ze aanvallen met balsems die zijn gemaakt van de favoriete maaltijden van deze aristocratische Pokémon om ze kwijt te raken.

In Pokémon Legends: Arceus dient Jubilife Village als je thuisbasis. Deze stad is uitgegroeid tot de bruisende Jubilife City in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl. In Pokémon Legends: Arceus zijn er ook personages die voorouders zijn van bepaalde bekende gezichten.

Kenmerken

  • In deze unieke versie van de PokémonTM-franchise ontmoet actie RPG.
  • Bestudeer het gedrag van Pokémon, besluip ze en vang ze met een goed gerichte Poké BallTM.
  • Laat tijdens gevechten technieken los die ofwel snel en wendbaar zijn, ofwel krachtig en sterk.
  • Bouw de eerste Pokédex van het gebied in de Hisui-regio, die vroeger bekend stond als Sinnoh.
  • Lees meer over Arceus, de Mythische Pokémon die de oplossing voor dit raadsel bevat.
  • Maak kennis met de personages uit de voorouders en moeders van de spellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl.

Pokemon Legends Arceus wordt op 28 januari gelanceerd voor Nintendo Switch.