Pokemon Unite – Azumarill komt op 8 April

Pokemon Unite – Azumarill komt op 8 April

De releasedatum voor de volgende speelbare Pokemon in Pokemon Unite is bevestigd door de Pokemon Company. Op 8 april 2022 wordt het Water/Fairy-type Azumarill uitgebracht als een All-rounder Pokemon in Pokemon Unite.

video
play-rounded-fill

Over Azumarill

Azumarill is een tweevoetige Pokémon met een eivormig lichaam dat blauw van kleur is. De onderste helft is wit, met een wit, bubbelachtig ontwerp erboven om het te helpen opgaan in het water. Het heeft ronde ogen en verlengde konijnachtige oren met een scharlaken binnenkant. Als hij in het water is, vouwt hij zijn oren op om de binnenkant droog te houden. Het heeft kleine, ronde armen en voeten zonder duidelijke cijfers. Het heeft een zigzaggende zwarte staart met een bubbelachtige blauwe punt. Wanneer het vecht of geagiteerd is, gloeit het puntje van zijn staart.

Het gehoor van Azumarill is sterk ontwikkeld, waardoor het afstanden kan horen, zelfs als het onder water is. Het kan prooien identificeren, zelfs in wilde, snel bewegende rivieren door kalm te blijven en goed te luisteren. Wanneer Azumarill een Pokémon ziet die verdrinkt, maakt hij een ballon uit de lucht om hem te helpen ademen, of wanneer Azurill in de buurt van rivieren speelt, maakt hij een ballon uit de lucht om hem te helpen ademen. Hij leeft in rivieren en meren en kan de hele dag in het water doorbrengen.