Pokemon Unite – Buzzwole Trailer

Pokemon Unite – Buzzwole Trailer

The Pokemon Company heeft een video gepubliceerd waarin de aankomende nieuwe speelbare Pokemon voor Pokemon Unite wordt getoond.

Buzzwole zal op 3 augustus 2022 in de line-up verschijnen als speelbaar personage, zoals eerder beloofd. De video geeft een dieper inzicht in de gevechtsmanoeuvres en vaardigheden van het formidabele Ultra Beast.

video
play-rounded-fill

Over Buzzwole

Buzzwole is een Ultra Beast dat een gigantische, humanoïde mug lijkt te zijn. Het heeft een korte, platte kop met een centrale zwarte rand. Het heeft twee rode samengestelde ogen, gescheiden door twee zwarte bolvormige antennebasisverbindingen voor zijn rode en zwarte antennes. Onder deze gewrichten steekt een lange, zilverachtige slurf uit. Het heeft verschillende uitpuilende spieren die lijken te zijn gevuld met karmozijnrode vloeistof, inclusief kleine witte belletjes.

Er zijn drie zakjes op elke arm, twee zakjes op elk been, twee zakjes op zijn borst en een aantal zakjes op zijn schouders en rug. Het heeft drie ringen van kleine zakjes rond zijn middel. Er zijn dunne, grijze lijnen die lijken op pezen die door de borst-, arm- en middelspieren van het wezen gaan. Het heeft vier puntige poten en grote vijfvingerige handen met scharlaken knokkels.

Het heeft een kleine piek aan elke kant van zijn schedel, twee op elke schouder, één op elke elleboog en één op elk been. Tussen zijn spieren zijn de delen van zijn lichaam donker karmozijnrood of zwart. Op zijn rug bevinden zich twee paar lichtoranje vleugels met iets donkerdere aderen.

Volgens Wicke van de Aether Foundation is het vermogen om zichzelf te versterken het belangrijkste kenmerk. Door zijn proboscis in een tegenstander te steken, kan hij de energie van de tegenstander absorberen. Dit genereert op zijn beurt een chemische reactie in zijn lichaamsvloeistoffen waardoor zijn spieren in een snel tempo kunnen uitzetten, waardoor zijn toch al indrukwekkende kracht wordt versterkt.

Buzzwole lijkt bodybuilding-houdingen te maken voordat ze een activiteit doen. Er wordt aangenomen dat dit de primaire manier van communiceren is, hoewel het niet bekend is wat het probeert over te brengen.