Pokemon Unite – Dragonite Spotlight

Pokemon Unite – Dragonite Spotlight

The Pokemon Company heeft een nieuwe video geüpload waarin de volgende speelbare Pokemon die naar Pokemon Unite komt, Dragonite, wordt belicht.

De video toont de draak Pokemon Dragonite, die op 20 december 2021 aan de selectie van Pokemon Unite zal deelnemen als onderdeel van het Holiday Festivities-evenement, waarna het beschikbaar zal zijn om te kopen in de in-game winkel.

video
play-rounded-fill

Dragonite in Pokemon Unite

Type: Allrounder (Melee) Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Basisaanval – Elke derde aanval is een versterkte aanval met water. Wanneer de versterkte aanval een vijand raakt, verminder dan de afkoeling van de aanval van Dragonite en herstel HP.
Dragonair Basic – Wissel af van een water- en een elektroaanval. De elektrische spreuk verbijstert de tegenstander.

Passief

Marvel Scale: Dragonite Defense neemt toe wanneer een statusconditie de Pokemon veroorzaakt.
Multiscale: Vermindert de schade die de Pokemon voor een korte tijd ontvangt. Deze vaardigheid gaat op CooldownCooldown zodra deze is geactiveerd.

Initiële vaardigheden

Twister – Creëert een twister en laat deze los in een aangewezen richting, waardoor de bewegingssnelheid van tegenstanders Pokemon die door de vaardigheid worden geraakt, afneemt.

Dragon Breath – Dragonite blaast een krachtige windstoot uit in de aangegeven richting. Als de vaardigheid een vijand raakt, is de volgende basis een versterkte aanval.

Midgame-vaardigheden

Optie A: Drakendans

Niveau 5: Dragonite voert een dansbeweging uit en verhoogt zijn aanvalssnelheid, bewegingssnelheid en DMG. Als je een tegenstander raakt, wordt de afkoeling van deze vaardigheid verminderd. Na drie keer casten, zal het zijn DMG verhogen.

Optie B: extreme snelheid

Niveau 5: Dragonite springt naar een aangewezen vijand en gooit deze, waarbij hij AoE-schade aanricht en vijanden in het landingsgebied duwt. Als je deze zet gebruikt, wordt de Cooldown van Multiscale gereset. Upgrade: verwijder elke belemmering die de bewegingssnelheid van Dragonite beïnvloedt.

Late game-vaardigheden

Optie A: Hyperbeam

Niveau 8: Dragonite, laad de kracht op en ontketen een lichtstraal die in een rechte lijn over de grond strijkt, waardoor de DMG-basis en de maximale HP van de tegenstander worden bereikt. Dragonite is stomverbaasd na het gebruik van deze vaardigheid. Upgrade: schade van vijanden wordt verminderd tijdens het gebruik van deze vaardigheid.

Optie B: verontwaardiging

Niveau 8: Dragonite begint te razen, stampt op de grond en richt AoE-schade toe aan de andere Pokemon. Het effect van de vorige boost-aanval activeren. Tijdens de rampage-status worden alle basisaanvallen versterkt. Dragonite zal versteld staan ​​aan het einde van de zet.

Unite Move: Draco Impact

Niveau 10: Dragonite vliegt een paar seconden voordat hij neerstort met verschillende kometen op een aangewezen gebied, AoE-schade toebrengt en vijanden gooit. De meest uitgebreide Dragonite-vlieg, hoe minder gauge (DMG) deze beweging zal veroorzaken.

Dragonite is niet te stoppen tijdens het gebruik van deze beweging.

Ad