Tetris 28th Maximus Cup met Pokemon Legends: Arceus

Tetris 28th Maximus Cup met Pokemon Legends: Arceus

Met de 28e Maximus Cup en de kans om een ​​fris nieuw thema te ontgrendelen, herdenkt Tetris 99 de aanstaande release van Pokemon Legends: Arceus. Dit komt vóór het debuut van de game op 28 januari.

Het nieuwe Tetris 99-evenement vindt volgens Nintendo plaats tussen 21 en 25 januari. Je komt in aanmerking voor deelname als je een actief Nintendo Switch Online- of Nintendo Switch Online + Expansion Pack-abonnement hebt. Spelers hoeven alleen maar evenementpunten te verzamelen, die worden bepaald door hoe goed ze in elke wedstrijd spelen. Na het behalen van 100 punten wordt het Tetris 99-thema voor Pokemon Legends: Arceus ontgrendeld. Achtergrondkunst, muziek en Tetrimino-ontwerpen zijn uniek voor elk thema.

Tetris 99 staat bekend om zijn unieke thema’s. Mario Party Tennis kreeg afgelopen maand veel aandacht. Daarvoor kreeg Metroid Dread een uniek thema om de release van de game te herdenken. Monster Hunter Rise was het enige thema van de game van derden. WarioWare: Get It Together!, Mario Golf: Super Rush, Super Mario 3D World Plus Bowser’s Fury, Super Mario All-Stars, Paper Mario: The Origami King en andere zijn enkele van de andere beschikbare ontwerpen.

Over Tetris 99

Er zullen 99 deelnemers zijn, maar er zal er maar één overleven! TETRIS® 99 is een gloednieuwe kijk op het klassieke puzzelspel. Kun jij het beste plan kiezen om 98 andere online spelers tegelijkertijd te verslaan?!

Leden van de Nintendo Switch Online premium-lidmaatschapsservice kunnen TETRIS 99 als exclusieve promotie krijgen. Bij TETRIS 99 draait het tenslotte allemaal om online strijden tegen gamers van over de hele wereld om de dominantie te breken!

Tetris 99 is nu beschikbaar op Nintendo Switch.

Ad